foto

Matouš Rajmont

  • nar. 1973
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Pětka s hvězdičkou (1985)

    - Ve filmu si zahrála Iva Hüttnerová coby učitelka hudební výchovy se svým synem Matoušem Rajmontem, který ztvárnil Fera Ondráčka. Slavná je např. jejich scéna při hodině hudební výchovy, kdy Ondráček neustále odmlouvá a učitelka jej pokaždé napomene, až to nakonec nevydrží a hystericky velmi hlasitě zakřičí jeho jméno. (farinelli77)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hlasy
2012 Signál
2009 Veni, vidi, vici
2007 Kvaska
1985 Pětka s hvězdičkou
1983 Rohy (TV film)

TV seriály

2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Návrat staré lásky (E05)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Boxer (S04E10)
2005 Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace