foto

Matouš Rajmont

  • nar. 14.1.1973 (48 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (5)

  • Veterán (TV film) (2020)

    - Do hledáčku režiséra Jana Hřebejka pro hlavní roli Martina Illése (Milan Ondrík) se dostali také Matouš Rajmont (ve filmu hraje Danyho) a Martin Hofmann. (klukluka)

  • Veterán (TV film) (2020)

    - Martin Illés (Milan Ondrík) si přivydělává jako zápasník u svého kamaráda Danyho (Matouš Rajmont). Promotérstvím zápasů v bojových sportech si Matouš Rajmont vydělává peníze i v reálném životě. Tento typ akcí pořádá zejména v pražské Lucerně. (klukluka)

  • Pětka s hvězdičkou (1985)

    - Ve filmu si zahrála Iva Hüttnerová coby učitelka hudební výchovy se svým synem Matoušem Rajmontem, který ztvárnil Fera Ondráčka. Slavná je např. jejich scéna při hodině hudební výchovy, kdy Ondráček neustále odmlouvá a učitelka jej pokaždé napomene, až to nakonec nevydrží a hystericky velmi hlasitě zakřičí jeho jméno. (farinelli77)

  • Poslední zkouška (TV film) (1977)

    - Ve snímku si zahrála i Iva Hüttnerová, a to spolužačku hlavní hrdinky, sdílející s ní pokoj na koleji. Hlavního (a jediného) dětského hrdinu hrál její syn Matouš Rajmont, kterému v té době byly teprve čtyři roky. Neměli však spolu ani jednu natáčecí scénu. V době uvedení filmu už byla Iva s otcem dítěte, režisérem Ivanem Rajmontem, rok rozvedená. (apokar)

  • Iva Hüttnerová

    - Poprvé se vdávala ještě za studií, jejím manželem se stal spolužák ze školy, který studoval režii, Ivan Rajmont. Ze vztahu je syn Matouš Rajmont. Odchází však za velkou láskou Ondřejem Pavelkou, vztah však po čase končí a ona se vdává za stavebního inženýra Petra Mändla, se kterým má dceru Kláru. Herec Filip Rajmont je nevlastní bratr Matouše. (sator)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hlasy
Veterán (TV film)
2012 Signál
2009 Veni, vidi, vici
2007 Kvaska
1985 Pětka s hvězdičkou
1983 Rohy (TV film)
1977 Poslední zkouška (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Tichošlápek (E03)
Sestřičky Modrý kód (TV seriál)
Aréna smrti (E06)
Jako lev v kleci (E05)
2019 Modrý kód (TV seriál)
Podoby lásky (S03E43)
Specialisté (TV seriál)
Klub rváčů (S03E36)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt favorita (S02E06)
Specialisté (TV seriál)
Lidský faktor (S02E28)
Polda (TV seriál)
Samí zrádci (S03E05)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Návrat staré lásky (E05)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Boxer (S04E10)
2005 Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky