foto

Teppei Koike

  • nar. 5.1.1986 (34 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kakugo wa ii ka soko no džoši
Taberu onna
2016 Sabuibo Mask
2011 Propose Kyodai (TV film)
Sarariman Neo Gekijouban
Tōfu kozō
2010 Šibatora: Saraba, dógan keidži – Special (TV film)
2009 Black gaiša ni cutometeru n da ga, mó ore wa genkai kamoširenai
Gokusen: The Movie
Šibatora: Dógan keidži! Šidžó saidai kiki – Special (TV film)
2008 Homeless Chugakusei (TV film)
Homeless čúgakusei
Kids
2006 Love Com
2005 Ta ga tame ni

TV seriály

2019 Rika (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Ubai ai, nacu (TV seriál)
2017 Reverse (TV seriál)
Sendžú Crazy Boys (TV seriál)
2016 Čikaemon (TV seriál)
2015 Konkacu deka (TV seriál)
2014 Borderline (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 4 (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
2012 Doroctor (TV seriál)
Džoi Kuraiši Šóko (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
2010 Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
Tetsu no Hone (TV seriál)
2009 Ohitori sama (TV seriál)
2008 Šibatora (TV seriál)
2007 Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
2006 Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
2005 Doragon-zakura (TV seriál)
Gokusen 2 (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Waterboys 2 (TV seriál)
2003 Anata no Jinsei Ohakobishimasu (TV seriál)
2002 Tentai Kansoku (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)