foto

Greg Spottiswood

  • nar. 14.9.1964 (56 let)
    Mississauga, Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Ice Men
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Ve stínu lovce
2002 Jak jsem se protloukal (TV film)
2001 On Their Knees
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
The Moving of Sophia Myles (TV film)
1999 Have Mercy
Rodina policajtů III (TV film)
1998 Intrikánka (TV film)
1993 J.F.K.: Reckless Youth (TV film)
1989 Hledání zázraků (TV film)
1987 Concrete Angels

TV seriály

2009 Flashpoint (TV seriál)
Business as Usual (S02E01)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
1999 Elliot Moose (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
1997 Fast Track (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Třinácté patro/Věřící (S01E17)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Forbidden Fruit (S03E35)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Piggsburg Pigs! (TV seriál)
1989 Babar (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1992 Savage Christmas: The Fall of Hong Kong, A (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Eight Days to Live (TV film)
2005 Past (TV film)

TV seriály

2021 All Rise (TV seriál)
Bounceback (S02E06)
2020 All Rise (TV seriál)
Dancing at Los Angeles (S01E21)
2019 All Rise (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2016 Frontier: V kůži nepřítele (TV seriál)
Šibenice (S01E06)
2014 Remedy (TV seriál)
2011 Kingová (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2000 The Zack Files (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky