foto

Ivana Stejskalová

  • nar. 1981
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ivana se narodila v Ostravě, ale dětství strávila v Beskydech. Vystudovala Janáčkovu konzervatoř v Ostravě. Účinkovala v Těšínském divadle a v divadle Petra Bezruče v představeních např. Malá čarodějnice, Idiot nebo Orfeus a Eurydika. V roce 2003 se ojevila v pohádce O Ječmínkovi jako víla Chrpka. Svou největší televizní roli měla v seriálu Vyprávěj jako zaměstnankyně cestovky, Tereza. Momentálně se objevuje jako právnička v pořadech Soudkyně Barbara a Nejvyšší soud.

ryccoly

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rekvalifikace
2008 Sestra
Skrývačky (TV film)
2006 To horké léto v Marienbadu (TV film)
2003 O Ječmínkovi (TV film)
2002 Smradi
Udělení milosti se zamítá (TV film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Poslední šance (S02E41)
2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Palebná síla (S02E07)
2015 Atentát (TV seriál)
Smrt zbrojaře (E06)
Veterán (E02)
Prezident (E01)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Něco končí, jiné začíná (S05E22)
Tsunami (S05E20)
Cesta domů (S05E19)
další epizody (17)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Civilka (S04E15)
The Rolling Stones (S04E14)
Sbohem, babičko (S04E13)
další epizody (6)
2009 Odsouzené (TV seriál)
Proč bychom se netopili (TV seriál)
Anděl na vodě (E04)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

TV pořady

2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace