foto

Jana Matějcová

  • nar. 29.4.1952 (67 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 In nomine patris (TV film)
2003 Nezvěstný (TV film)
1998 Tanec kolem zlatého vejce (TV film)
1996 Ceremoniář

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Nůž na krku (S02E78)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Mimo realitu (S01E02)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Soud pana Havleny (E05)
2005 On je žena! (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)
Jak se nám ztracená dcera navrátila (S03E10)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Bič (E06)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Neslušný návrh (E05)
Růžová válka (E04)
Svatba (E02)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
In dubio pro reo (E02)
Život na zámku (TV seriál)
Konečná diagnóza (S02E25)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Primář (S02E12)
Období dešťů (S02E11)
Tchýně (S02E10)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky