foto

Jarmila Karasová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Tokamak (TV film)
1986 Ďakujem Vám za láskavosť (TV film)
Ľudmilka (TV film)
1982 Predčasné leto
1980 Muž, ktorý miloval symfóniu čísel (TV film)
1979 Drevená figúrka (TV film)
Frajeri a frajerky (TV film)
Mandragora (TV film)
Rosnička
1978 Žltá rozprávka (TV film)
1977 Advokátka
Skrat (TV film)

TV seriály

2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1978 Farebné rozprávky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace