foto

Michael Sun Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nathan's Kingdom
Stalked by My Husband's Ex (TV film)
Stone Fruit
2019 Ernesto's Manifesto
2018 What Still Remains
2016 Holidays
Nowhereland
The Kids From 62-F
2015 Between the Miles
Broken: A Musical
2012 Sammyho dobrodružství 2 - vyp.
2010 Naléhavý případ
2009 Na cestě bez návratu
2008 Dead & Nowhere
2006 Prapor purpurových srdcí
2002 Austin Powers - Goldmember

TV seriály

2020 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Monolith (S06E19)
2019 Sunnyside Up (TV seriál)
2018 Pink Collar Crimes (TV seriál)
Minivan Mom Bank Robber (E01)
2016 Zase máme plný dům (TV seriál)
2014 Matador (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
2013 The Fosters (TV seriál)
Trophy Wife (TV seriál)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Žena plná zla (S03E08)
2011 Nakopni to (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Unesená (S02E02)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Big Time Rush (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2004 Hawaii (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2015 Opravdové noční můry (TV seriál)
2010 Pachateli na stopě (TV seriál)
2003 Dny, které otřásly světem (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Příšernost (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky