foto

Dean Hill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Prapor purpurových srdcí
2000 Shark in a Bottle
1995 Cizáci (TV film)
Unabomber: The Gobetween
1994 Where Are My Children? (TV film)
1992 Nikdo nechtěl naslouchat (TV film)
1990 Dva Jakeové
Running Against Time (TV film)
1989 K-9, můj přítel se studeným čumákem
Nevinný muž
1986 One More Saturday Night
1985 Two Fathers' Justice (TV film)
1984 Hard Knox (TV film)
1983 Třída
1982 Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy (TV film)
1980 Bratři Bluesovi
Coach of the Year (TV film)

TV seriály

2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Bydlení pro chudé (E04)
2009 Zvíře (TV seriál)
2004 Policie New York (TV seriál)
Jdeš mi na nervy (S12E05)
2000 JAG (TV seriál)
Cvičný proces (S05E12)
1995 The Client (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1991 Good & Evil (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1986 Jack and Mike (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Chicago Story (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Duke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky