foto

Lolita Flores

  • nar. 6.5.1958 (61 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Paella Today!
2016 Luz de Soledad
2014 2 francos, 40 pesetas
2007 Fuerte Apache
Princezna z předměstí (TV film)
2005 Samba pa' tí
2004 Nuestra mejor canción. La gran final (TV film)
2002 Zloba
1995 Efecto mariposa, El
1964 La gitana y el charro

TV seriály

2007 Internát (TV seriál)
Los monstruos no hacen cosquillas (S01E01)
Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2004 Sopa boba, La (TV seriál)
2000 Botones sacarino, El (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1996 Hostal Royal Manzanares (TV seriál)
1995 Ay Lola, Lolita, Lola (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
Noche, noche (TV seriál)
1992 Sabor a Lolas (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 VIP noche (TV seriál)

Dokumentární

2016 Rumba Tres: De ida y vuelta
1994 Coraje de vivir, El (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 ¡Qué tiempo tan feliz! (TV pořad)
2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2004 XVIII premios Goya (TV pořad)
2003 XVII premios Goya (TV pořad)
1996 Caiga quien caiga (TV pořad)
1992 ¡Hola Raffaella! (TV pořad)
1989 Waku waku (TV pořad)
1972 Un, dos, tres... responda otra vez (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky