foto

Stéphanie Pasterkamp

  • nar. 3.3.1982 (37 let)
    Paříž, Ile-de-France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Une bonne leçon (TV film)
2008 Bílá ruka (TV film)
2006 Neboj, jsem v pořádku
Pomoc, děti se vracejí! (TV film)
Velký apartmán
2005 Un jeu dangereux (TV film)
2004 Hlava v oblacích
Když mi bylo poprvé dvacet
2003 Demain nous appartient (TV film)
Vražedné prázdniny (TV film)
2002 Ça s'appelle grandir (TV film)
2001 Crimes et déguisements
Zamilovaná žena (TV film)
2000 Suite en ré (TV film)
1998 Fugue en ré (TV film)
1997 Inspecteur Moretti: La maison brûlée (TV film)
1996 Paroles d'enfant (TV film)

TV seriály

2018 Caïn (TV seriál)
Sur les quais - partie 2 (S06E06)
Sur les quais - partie 1 (S06E05)
2017 Kaboul Kitchen (TV seriál)
Michel vaillant (S03E12)
Ainsi parlait Amanullah (S03E11)
Le Choix de Sophie (S03E10)
další epizody (12)
2014 Kaboul Kitchen (TV seriál)
Jacky unchained (S02E12)
Le traître, la brute et la fiancé (S02E11)
L'homme au pistolet de nacre (S02E10)
další epizody (12)
Paradise kemp (TV seriál)
Carnaval au camping (S06E05)
2012 Kaboul Kitchen (TV seriál)
Pas cool à Kaboul (S01E12)
Cool à Kaboul (S01E11)
Crise de foi (S01E10)
další epizody (12)
2011 Le vernis craque (TV seriál)
2008 Seconde chance (TV seriál)
2000 Le lycée (TV seriál)
1999 Justice (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Lycée en crise (S05E02)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace