foto

Patricia Larman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Noční můry z temnot - set dekoratér
2018 Nebezpečná laskavost - set dekoratér
Vánoční kronika - set dekoratér
2017 Velká hra - set dekoratér
Zmenšování - set dekoratér
2015 Poltergeist - set dekoratér
2013 Mortal Instruments: Město z kostí - set dekoratér
2008 Snow 2: Brain Freeze (TV film) - set dekoratér
2006 Po stopách 11. září (TV film) - set dekoratér
2003 Mafia Doctor (TV film) - set dekoratér
2001 Americký Macbeth - set dekoratér
Harlequin 10 - Hra o čas (TV film) - set dekoratér
Harlequin 11 - Láska s podezřením (TV film) - set dekoratér
Ostrovní zprávy - set dekoratér
2000 Hlasy andělů - set dekoratér
Váha vody - set dekoratér
1998 Harlequin 12 - Návod k pomstě (TV film) - set dekoratér
1997 Major Crime (TV film) - set dekoratér
1996 Sweet Angel Mine - set dekoratér

TV seriály

2020 Mrs. America (TV seriál) - set dekoratér
Gloria (E02) - set dekoratér
Phyllis (E01) - set dekoratér
2017 Salvation (TV seriál) - set dekoratér
Rána z milosti (S01E10) - set dekoratér
Hry patriotů (S01E09) - set dekoratér
Z Ruska s láskou (S01E08) - set dekoratér
další epizody (9)
Agresivní virus (TV seriál) - set dekoratér
One Shot (S04E03) - set dekoratér
The Worm Turns (S04E01) - set dekoratér
2016 Incorporated (TV seriál) - set dekoratér
Vertical Mobility (E01) - set dekoratér
Agresivní virus (TV seriál) - set dekoratér
Pád (S03E10) - set dekoratér
Teď, nebo nikdy (S03E09) - set dekoratér
Bílé světlo (S03E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2015 Agresivní virus (TV seriál) - set dekoratér
Noční vlak (S02E13) - set dekoratér
Occido Lumen (S02E12) - set dekoratér
Ve slepé uličce (S02E11) - set dekoratér
další epizody (12)
2003 Tarzan (TV seriál) - set dekoratér
1997 Lexx (TV seriál) - set dekoratér
Giga Shadow (S01E04) - set dekoratér
Eating Pattern (S01E03) - set dekoratér
Super Nova (S01E02) - set dekoratér
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky