foto

Barbara Kellerman

  • nar. 30.12.1949 (70 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 My Brother Jonathan (TV film)
1984 Morte d'Arthur (TV film)
1982 Living Apart Together
1981 Klub příšer
1980 Mořští vlci
1979 Famous History of the Life of King Henry the Eight, The (TV film)
S.O.S. Titanic (TV film)
The Quatermass Conclusion
1976 Satan's Slave
1969 The Oblong Box

TV seriály

2000 Monsignor Renard (TV seriál)
1990 Letopisy Narnie - Stříbrná židle (TV seriál)
1989 Letopisy Narnie - Princ Kaspian a Plavba Jitřního poutníka (TV seriál)
1988 Letopisy Narnie - Lev, čarodějnice a skříň (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
The Mad Death (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
Lady Killers (TV seriál)
1979 Quatermass (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Zběh (S03E07)
1977 1990 (TV seriál)
1976 The Crezz (TV seriál)
The Glittering Prizes (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
Dragon's Domain (S01E08)
1974 John Halifax, Gentleman (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Wessex Tales (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
1970 On the House (TV seriál)
1968 How We Used to Live (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky