foto

Ka-Fai Cheung

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Wo men yong bu yan qi
2019 Chybí kulka
The Wandering Earth
Ye wen 4: Wan jie pian
2018 Europe Raiders
Zhuo yao ji 2
2017 The Village of No Return
Zhan lang 2
2016 Days of Our Own
For a Few Bullets
Kniha lásky
Lost in White
Mei ren yu
Pán Šanghaje
2015 Crazy New Year's Eve
Ip Man 3
Lov na příšery
Love Without Distance
The Beloved
This Is Me
Wo shi nv wang
You Are My Sunshine
Čan lang
2014 Huang fei hong zhi ying xiong you meng
Kung Fu zabiják
Mr. Lucky
Si jou ťi č' ta nao tchien kung
2013 Bei jing yu shang xi ya tu
Gong suo chen xiang
Hao qi bu mie
Hui dao ai kai shi di di fang
Kong cheng ji
Love Deposit
Te shu shen fen
2012 Ba xing bao xi
Da wu dang tian di mi ma
Guns and Roses
Po setmění
Sad Fairy Tale
2011 Bao wei zhan dui zhi chu dong la! Peng you!
Bojovníci duhy
Kai xin mo fa
Pěst proti pěsti
Qian nu you hun
Somebody to Love
Zui qiang xi shi
2010 14 ostří
Fu chou zhe zhi si
Ip Man 2
Jian yu
Lie yan
Tang bo hu dian qiu xiang 2 zhi si da cai zi
The Jade and the Pearl
2009 Hen xiang he ni zai yi qi
Město zločinu
Sopieui yeonae maenyooeol
Ša žen fan
2008 Ip Man
Tři království: Vzkříšení draka
2007 Anna yu anna
Bu neng shuo de mi mi
Dan shen bu luo
Operace Flash Point
Xi wang zhi wang
2006 3 Fen zhong xian sheng
DOA: Na život a na smrt
Daai cheung foo 2
Gui si
Ming Ming
Zuo lin you li zhi wo ai yi jia ren
2005 Zuřivost v krvi
Zóna smrti
2004 A1 tou tiao
Bao lie du shi
Bílý drak
Da cheng xiao shi
Lian qing gao ji
The Huadu Chronicles: Blade of the Rose
Tian zuo zhi he
Wang jiao hei ye
Zhong an chi ma Gun
2003 An na yu wu lin
Dvojitý úder
Hao qing
Jin ji 2
Lian shang ni de chuang
Wang bu liao
Xin za shi mei 2
2002 Dry Wood, Fierce Fire
Hun po wu qi
Love Undercover
Smrtící andílci
Wu ge he gui de shao nian
Youling renjian II: Gui wei ren jian
Zhe ge jia tian you yi xing
Zlatá děvka
2001 2002
Ai qing bai mian bao
Bai fen bai gan jue 2
Chang zai wo xin
Di shang zui qiang
Dragon Hero
Huang xin jia ni
Sha chu ge wei lai
Stolen Love
The Enemy
Thou Shall Not Commit
Tong ji mi you
Wishful Milenio
Yuan wang shu
2000 Ai yu cheng
Biao che zhi che shen chuan shui
Eternal Love
Juliet in Love
Life
Ocelový mumraj
Sheng tou ci shi dai
The Legend of the Flying Swordsman
True Love
You gu yue hui
Yue liang de mi mi
1999 Afraid of Nothing: The Jobless King
Bao lie xing jing
Gen-X Cops
Gui pian wang zhi zai xian xiong bang
Hei dao feng yun zhi shou shu wang
Hei she hui dang an zhi hei jin di guo
Instinkt lovce
Mi shi sen lin
Wan Chai Empress
Wang jiao jing mei zi
Yang guang jing cha
Yue lok ji wong
Zhou mo kuang re
1998 Ai zai yu le quan de ri zi
B ji hua
Chao ji zheng gu ba wang
God.com
Jiang jian 2: Zhi fu you huo
Jui hung 20 nin
Král zabijáků
Qiang jian 3
Qing chun yuan zhu jiao ji
Xing yun yi tiao long
Yuk po tuen III goon yan ngoh yiu
1997 Ai nin ai dao sha si nin
Chiao ji wu di zhui nu zi
Dian zi ge men zhan shi
Re xue zui qiang
Shen tou die ying
Suan si cao
1996 Bůh kuchyně
Qi yi lu cheng zhi: Zhen xin ai sheng ming
Velká ráže
Wan huo
Wei qing zhui zong
Xin die xue shuang xiong
Černá maska
1995 Blesk
Huan le shi guang
Hubungan jenayah
Kuang ye sheng si lian
Lost Boys in Wonderland
Nan Jing de ji du
Xue lian
1994 Dian zhi bing bing zhi: Qing nian gan tan
Nan er dang ru zun
Wan 9 zhao 5
Zheng yue shi wu zhi yi sheng yi shi
1993 Hei bao tian xia
Městský lovec
Superpolda
1992 Kuang feng mi ming
Police Story 3
1991 Ruan Lingyu
1990 Shi jia zhong di
1989 Liu mang chai po
1987 Lepší zítřek 2

Producentská filmografie

Filmy

2015 Čan lang

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky