foto

Hana Kusnjerová

  • nar. 30.5.1985 (34 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chodec (amatérský film)
Trojí život (TV film)
2015 Penis Pravdy (divadelní záznam)
Tonyo (studentský film)
2014 Pravomil (studentský film)
Přechodné vědomí (studentský film)
2010 Dešťová víla
2002 Únos domů

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Zpěvačka (S01E08)
Polda (TV seriál)
Páté přikázání (S02E05)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Viděl jsem anděla (S12E79)
Domácí puťka (S12E78)
Před sebou neutečeš (S12E77)
další epizody (5)
2016 Rapl (TV seriál)
Křížová cesta (S01E02)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Báječnej plán (S12E18)
Zákrok na míru (S12E17)
Rande naslepo (S12E06)
další epizody (4)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Spolek (E26)
Na lásku není nikdy pozdě (E25)
Recept na zajíčka (E23)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Sestra Katastrofa (S11E11)
Arsenál krásy (S11E10)
Hon na lišku (S11E09)
další epizody (5)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Pruhovaná vášeň (S01E07)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Vánoční dárky (E08)
2000 To jsem z toho jelen (TV seriál)
1993 Správná šestka (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Vylomeniny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace