foto

Ernst Fritz Fürbringer

  • nar. 27.7.1900
    Brunswick, Německá říše
  • zem. 30.10.1988 (88 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Martin Luther (TV film)
1980 Die Alten kommen (TV film)
1977 Der Privatsekretär (TV film)
Ein Tisch zu viert (TV film)
Generale - Anatomie der Marneschlacht (TV film)
1976 Bei Westwind hört man keinen Schuß (TV film)
Sperrmüll (TV film)
1975 Memento Mori (TV film)
1974 Zinngeschrei (TV film)
1973 Black Coffee (TV film)
Scheibenschiessen (TV film)
Tatort - Kressin und die zwei Damen aus Jade (TV film)
Verwandte sind auch Menschen (TV film)
1972 Frohe Ostern (TV film)
Sie liebten sich einen Sommer
1971 Der Hitler/Ludendorff-Prozeß - Szenen aus einem Hochverratsprozeß in einer Republik ohne Republikaner (TV film)
Die heilige Johanna (TV film)
Die Stimme hinter dem Vorhang (TV film)
Kommissar X jagt die roten Tiger
Operation Walküre (TV film)
Paul Esbeck (TV film)
1970 Die Zirkusprinzessin (TV film)
Sir Henri Deterding (TV film)
1969 Der Kampf um den Reigen (TV film)
Der spanische Bürgerkrieg (TV film)
Die Kuba-Krise 1962 (TV film)
Elfer Gespräche (TV film)
Hannibal
Konference zvířat
Ludwig auf Freiersfüßen
1968 Der Monat der fallenden Blätter (TV film)
Der Reformator (TV film)
Die Schlacht bei Lobositz (TV film)
Die Wilde (TV film)
König Richard II. (TV film)
Meinungsverschiedenheiten (TV film)
Mexikanische Revolution (TV film)
Novemberverbrecher - Eine Erinnerung (TV film)
Othello (TV film)
1967 Der Tod des Sokrates (TV film)
Die Affäre Eulenburg (TV film)
Die Flucht nach Holland (TV film)
Die Mühle (TV film)
Ein Riß im Eis (TV film)
Kapitän Brassbounds Bekehrung (TV film)
Unser Herr Diener (TV film)
Willst Du nicht das Lämmlein hüten? (TV film)
1966 Caroline (TV film)
Das Experiment (TV film)
Das Missgeschick, ein Lord zu sein (TV film)
Der Fall Jeanne d'Arc (TV film)
Der Mann, der sich Abel nannte (TV film)
Hoří v Paříži?
Kommissar X - In den Klauen des goldenen Drachen
1965 Brave Diebe (TV film)
Der arme Mann Luther (TV film)
Der Fall Han van Meegeren (TV film)
Der Fall Michael Reiber (TV film)
Der Neue Mann (TV film)
Der zerbrochene Krug (TV film)
Die letzte Vorstellung (TV film)
Ein Wintermärchen (TV film)
Platons Gastmahl (TV film)
Tante Frieda - Neue Lausbubengeschichten
1964 Der Kreis (TV film)
Die Gruft mit dem Rätselschloß
Die Tote von Beverly Hills
Die weiße Weste (TV film)
Kennen Sie Heberlein? (TV film)
Lausbubengeschichten
Sergeant Dower muß sterben (TV film)
Vorsicht Mister Dodd
1963 Der Belagerungszustand (TV film)
Die Legende vom heiligen Trinker (TV film)
Die Nacht der Schrecken (TV film)
Die zwölf Geschworenen (TV film)
Don Carlos - Infant von Spanien (TV film)
Ein besserer Herr (TV film)
Im Schatten des Krieges (TV film)
König Ödipus (TV film)
Zwei Whisky und ein Sofa
1962 Bubusch (TV film)
Das Rätsel der roten Orchidee
Der Schlaf der Gerechten (TV film)
Die Soldaten (TV film)
Sind wir das nicht alle? (TV film)
Wallenstein (TV film)
Zaubereien oder Die Tücke des Objekts (TV film)
1961 Blond muß man sein auf Capri
Der Besuch im Karzer (TV film)
Der Komödienstadel - Lottchens Geburtstag (divadelní záznam)
Mary Rose (TV film)
Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
Towarisch (TV film)
1960 Der rote Kreis
Der Spielverderber
Die Bande des Schreckens
Gericht über Las Casas (TV film)
Hexenjagd (TV film)
Živnost paní Warrenové
1959 Der Frosch mit der Maske
Muž, který prochází zdí
Raskolnikoff (TV film)
1958 Auferstehung
Der Filmschnitt
Der Pauker
Dr. med. Hiob Praetorius (TV film)
1957 Der Herr im ersten Stock (TV film)
Don Carlos (TV film)
Herrscher ohne Krone
Noc, ve které přišel ďábel
Robinson nesmí zemřít
1956 Heiße Ernte
1955 Es geschah am 20. Juli
1954 Eight Witnesses (TV film)
1953 Der Kaplan von San Lorenzo
Ein Herz spielt falsch
Käpt'n Bay-Bay
1952 Der Komödienstadel - Der weißblaue Löwe
Gefangene Seele
Zwei Menschen
1951 Der blaue Stern des Südens
Die Dame in Schwarz
Ewiger Gutenberg - vyp.
Grenzstation 58
1950 Kronjuwelen
1949 Der große Fall
Die Reise nach Marrakesch
1948 Der Herr vom andern Stern
1947 Geld ins Haus
Spuk im Schloß
1945 Der Fall Molander
1944 Ein Blick zurück
Ich bitte um Vollmacht
Ich brauche dich
1943 Der Unendliche Weg
Die unheimliche Wandlung des Axel Roscher
Titanic
1942 Andreas Schlüter
Die heimlichen Bräute
Vídeňská krev
1941 Alarmstufe V
Carl Peters
Kameraden
Venus vor Gericht
1940 Das Fräulein von Barnhelm
Der Feuerteufel
1939 Casa lontana
Fasching
Wasser für Canitoga
Zpívající bloud
1938 Dreizehn Mann und eine Kanone
Když hvězdy svítí
1937 Ein Volksfeind
Truxův záhadný případ
1936 Die große und die kleine Welt
Diener lassen bitten
Straßenmusik
Tys štěstí mé...
1933 Wasser hat Balken

TV seriály

1986 Lauter Glückspilze (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
Helga und die Nordlichter (TV seriál)
1983 Die Krimistunde (TV seriál)
Engel auf Rädern (TV seriál)
Konsul Möllers Erben (TV seriál)
Kontakt bitte... (TV seriál)
Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Vom Webstuhl zur Weltmacht (TV seriál)
1982 Ein Abend mit Georg Thomalla (TV seriál)
Rom ist in der kleinsten Hütte (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1981 Goldene Zeiten (TV seriál)
1979 Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
1978 Heidi (TV seriál)
Wallenstein (TV seriál)
1977 Die Magermilchbande (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 L'éducation sentimentale (TV seriál)
1972 Okay S.I.R. (TV seriál)
Stadt ohne Sheriff (TV seriál)
1970 Begegnungen auf dem Parnass (TV seriál)
Journal 1870/71 (TV seriál)
1969 D'Artagnan (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
Die Lederstrumpferzählungen (TV seriál)
1968 Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
1967 Der Tod läuft hinterher (TV seriál)
Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Verräter (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1964 Interview mit der Geschichte (TV seriál)
Willy Reichert in... (TV seriál)
1963 Tim Frazer (TV seriál)
1954 Die Galerie der großen Detektive (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

Dokumentární

1997 Denk ich an Deutschland - Das Wispern im Berg der Dinge (TV film) - a.z.
1955 Unterwegs nach Feuerland - vyp.
1953 Des Feuers Macht - vyp.
1952 Natur in Gefahr - vyp.
1951 Der gelbe Dom
1942 Die See ruft

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace