foto

John Chapman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2006 Cracker (TV film)
2003 Ztracený princ (TV film)
1999 Shooting the Past (TV film)
1996 S dívkami je to jiné
1991 Jute City (TV film)

TV seriály

2017 The Good Karma Hospital (TV seriál)
2016 National Treasure (TV seriál)
2015 Fungus the Bogeyman (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Elise (S09E03)
Trespass (S09E02)
High Castle (S09E01)
2010 Já, William (TV seriál)
2006 Goldplated (TV seriál)
The Street (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2001 In a Land of Plenty (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
1994 Common As Muck (TV seriál)
1993 Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
1989 Making Out (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky