foto

Julie Bowen

  • nar. 3.3.1970 (48 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Julia Bowen Luetkemeyer se narodila 3.3.1970 v Baltimore, Maryland. Má dvě sestry. Vyrostla na předměstí Ruxton. Nastoupila na Brown University, a studovala obor Italská renesance. V prvním roce strávila rok v italské Florencii.

Už při studiích na vysoké škole měla nějaké role, například v GUYS AND DOLLS, STAGE DOOR nebo LEMON SKY. Před tím než absolvovala, získala hlavní roli v nezávislém filmu FIVE SPOT JEWEL. Po absolvovaní získala roli v „mýdlové opeře“ LOVING. V roce 1994 debutovala v televizním filmu po boku Paula Rudda v dramatu RUNAWAY DAUGHTERS.

Po nějaké době hraní vedlejších rolí v seriálech dosáhla na roli učitelky angličtiny Carol Vessey v seriálu ED. Objevila se i jako exmanželka Jacka Shepparda ve ZTRACENÝCH. Na podzim roku 2005 se připojila k obsazení seriálu BOSTON LEGAL, kde hraje právničku Denise Bauer. V roce 2008 byla k vidění ve vedlejší roli v seriálu TRÁVA.

Od podzimu 2009 získala roli v sitcomu na ABC, MODERN FAMILY. Za tuto roli byla nominována na cenu Primetime Emmy Award za Nejlepší vedlejší herečku v komediálním seriálu. Byla k vidění v reklamě na Neutrogenu. A objevila se i v epizodě JEOPARDY!

Provdala se za Scotta Phillipse, softwarového technika, 9. září 2004. V roce 2007 se jim narodil syn Oliver McLanahan. V roce 2009 se jim narodila dvojčátka, opět synové John a Gustav.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Life of the Party
2017 Na vlásku před šťastně až na věky (TV film)
2014 Letadla 2: Hasiči a záchranáři
2012 All in for the 99%
Knife Fight
2011 Conception
Velký skok
Šéfové na zabití
2010 Bláznivá svoboda
2007 Sex 100+1
2005 Děti Ameriky
Partneři
2002 NBC's Funniest Outtakes (TV film)
2001 Amy's Orgasm
K. O.
Venus and Mars
You're Killing Me...
1999 Poslední muž na planetě Země (TV film)
1997 Americký vlkodlak v Paříži
1996 Jako vejce vejci
Rivalové
1994 Runaway Daughters (TV film)
Where Are My Children? (TV film)
1993 Příběhy ze života: Neviditelné jizvy: Příběh Katie Koestnerové (TV film)

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Epizoda 22 (S10E22)
Epizoda 21 (S10E21)
Epizoda 20 (S10E20)
další epizody (12)
2018 LA to Vegas (TV seriál)
The Affair (E04)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stuck in a Moment (S10E10)
Putting Down Roots (S10E09)
Kids These Days (S10E08)
další epizody (22)
2017 Na vlásku: Seriál (TV seriál)
The Mindy Project (TV seriál)
Jeremy & Anna's Meryl Streep Costume Party (S06E05)
Leo's Girlfriend (S06E04)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
No Small Feet (S09E10)
Tough Love (S09E09)
Brushes with Celebrity (S09E08)
další epizody (23)
Griffinovi (TV seriál)
Emmy-Winning Episode (S16E01)
2016 Bude líp (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zimní ples (S08E09)
Tajný spolek (S08E08)
Farmářské díkůvzdání (S08E07)
další epizody (22)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bílé Vánoce (S07E09)
Vykliďte si šuplík (S07E08)
Philův sexy dům (S07E07)
další epizody (23)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Haley je plnoletá (S06E10)
V nouzi poznáš kolegu (S06E09)
Tři krocani (S06E08)
další epizody (24)
Griffinovi (TV seriál)
The Simpsons Guy (S13E01)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stařec a stromek (S05E10)
Teď, nebo nikdy (S05E09)
SkříňoCon 2013 (S05E08)
další epizody (24)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Skrytý talent (S04E10)
Když se kácí strom (S04E09)
Rande naslepo (S04E08)
další epizody (24)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
Rozblemclá dýně (S03E09)
Požár (S03E08)
další epizody (24)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Školní ples (S02E10)
Paní Tuckerová (S02E09)
Mannyho narozeniny (S02E08)
další epizody (24)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sundejte ozdoby (S01E10)
Fizbo (S01E09)
Velká očekávání (S01E08)
další epizody (10)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a tyran (S07E14)
2008 Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
Head Cheese (S04E11)
The Love Circle Overlap (S04E10)
další epizody (7)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Trials (S10E01)
2007 Wainy Days (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Za zrcadlem (S03E22)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Příběh dvou měst (S03E01)
Lovecká výprava (S02E11)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Muž vědy, muž víry (S02E01)
Neublížím (S01E20)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Stolen Kisses (S03E19)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Výpadek (S05E20)
Nikdo nemá rád Amandu Leeovou (S05E11)
1998 Oh Baby (TV seriál)
Trojka (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Spravedlivý boj (S05E08)
Trable začátečníků (S05E07)
další epizody (7)
1995 Extreme (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Rebel Highway (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)

TV pořady

2018 Stand Up To Cancer (TV pořad)
2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
The 20th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
Billboard Music Awards 2012 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
The 37th Annual People's Choice Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
Conan (TV pořad)
2008 The Doctors (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
NBC 75th Anniversary Special (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1994 Inside the Actors Studio (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace