foto

David Herman

  • nar. 20.2.1967 (51 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Futurama: Fialový trpaslík (video kompilace)
2008 Futurama: Benderova hra (video kompilace)
Futurama: Milion a jedno chapadlo (video kompilace)
Futurama: The Lost Adventure
2007 Futurama: Benderovo parádní terno (video kompilace)
Pan Včelka
2006 Absurdistán
Lather Effect, The
2005 Finty Dicka a Jane
Zelená je tráva
2003 Life on Parole (TV film)
2000 Hele vole, kde mám káru?
Monsignor Martinez (TV film)
Stůl číslo jedna
Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
1999 Gunshy
Maléry pana Šikuly
Olive, the Other Reindeer (TV film)
1997 Kirk and Kerry
1989 Cesta domů
Narozen 4. července

TV seriály

2019 Bobovy burgery (TV seriál)
Bed, Bob and Beyond (S09E13)
2018 Disenchantment (TV seriál)
Dreamland Falls (S01E10)
To Thine Own Elf Be True (S01E09)
The Limits of Immortality (S01E08)
další epizody (10)
Paradise PD (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
Bobovy burgery (TV seriál)
I Bob Your Pardon (S09E07)
Bobby Driver (S09E06)
Live and Let Fly (S09E05)
další epizody (17)
2017 OK K.O.! Let's Be Heroes (TV seriál)
Tarantula (TV seriál)
Shabzinzo (E09)
Pajattery (E07)
Bobovy burgery (TV seriál)
Bleakening Part 2 (S08E07)
Bleakening Part 1 (S08E06)
Thanks-Hoarding (S08E05)
další epizody (20)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Ring of Fire (S10E06)
Americký táta (TV seriál)
The Talented Mr. Dingleberry (S14E21)
2016 Bude líp (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Last Gingerbread House on the Left (S07E07)
The Quirkducers (S07E06)
Large Brother, Where Fart Thou? (S07E05)
další epizody (15)
2015 Brickleberry (TV seriál)
Global Warning (S03E13)
Campin' Ain't Easy (S03E12)
Cops and Bottoms (S03E11)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Cook, the Steve, the Gayle, & Her Lover (S06E06)
Gayle Makin' Bob Sled (S06E04)
The Hauntening (S06E03)
další epizody (12)
2014 Brickleberry (TV seriál)
Amber Alert (S03E10)
High Stakes (S03E09)
Steve the Fearless Pilot (S03E08)
další epizody (10)
Bobovy burgery (TV seriál)
Father of the Bob (S05E06)
Best Burger (S05E05)
Dawn of the Peck (S05E04)
další epizody (18)
Simpsonovi (TV seriál)
Simpsorama (S26E06)
2013 Brickleberry (TV seriál)
A-Park-a-Lypse (S02E13)
My Favorite Bear (S02E12)
Trip to Mars (S02E11)
další epizody (13)
Bobovy burgery (TV seriál)
Christmas in the Car (S04E08)
Bob and Deliver (S04E07)
My Big Fat Greek Bob (S04E04)
další epizody (16)
Futurama (TV seriál)
Mezitím (S07E26)
Rozum a čich (S07E25)
Vražda v Planet Expresu (S07E24)
další epizody (13)
2012 Brickleberry (TV seriál)
The Dam Show (S01E10)
Daddy Issues (S01E09)
Steve's Bald (S01E08)
další epizody (10)
Bobovy burgery (TV seriál)
Tina-Rannosaurus Wrecks (S03E07)
The Deepening (S03E06)
Mutiny on the Windbreaker (S03E04)
další epizody (13)
Futurama (TV seriál)
Přírodňárna (S07E13)
Viva Mars Vegas (S07E12)
Hon na robolišku (S07E11)
další epizody (13)
Griffinovi (TV seriál)
O čem sní Tom Tucker (S10E13)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Torpédo Jones (S01E13)
Humrfest (S01E12)
Burgerová válka (S01E10)
další epizody (8)
Americký táta (TV seriál)
The Worst Stan (S08E04)
Futurama (TV seriál)
Reinkarnace (S06E26)
Rychlé čipy (S06E25)
Bojovníci s rýmou (S06E24)
další epizody (11)
2010 Futurama (TV seriál)
Malý kabelový kabaret (S06E21)
Sváteční spektákl (S06E13)
Mutanti se bouří (S06E12)
další epizody (12)
2009 The Goode Family (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Fialový trpaslík 4/4 (S05E16)
Fialový trpaslík 3/4 (S05E15)
Fialový trpaslík 2/4 (S05E14)
další epizody (8)
2008 Futurama (TV seriál)
Milion a jedno chapadlo 4/4 (S05E08)
Milion a jedno chapadlo 3/4 (S05E07)
Milion a jedno chapadlo 2/4 (S05E06)
další epizody (8)
2007 Drinky Crow Show, The (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Joint Custody (S03E19)
Black Mystery Month (S03E13)
2006 Americký táta (TV seriál)
The American Dad After School Special (S03E02)
Finances with Wolves (S02E11)
2005 Moral Orel (TV seriál)
2004 Father of the Pride (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S03E14)
Day 3: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S03E13)
2003 Futurama (TV seriál)
Smlouva s Roboďáblem (S04E18)
Afryodisiakum (S04E17)
Tři sta babek (S04E16)
další epizody (10)
2002 Futurama (TV seriál)
Kam se dosud žádný fanoušek nevydal (S04E11)
Nikdo to rád horké (S04E08)
Čtyři z rakety a pes (S04E07)
další epizody (11)
2001 Invader ZIM (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Rozval Roswell (S03E19)
Nebezpečné robo-známosti (S03E15)
Tak skáče čas (S03E14)
další epizody (12)
2000 Futurama (TV seriál)
Jak ztratit holku za 1000 let (S02E19)
Kvílení autodlaků (S02E18)
Zachraňte vojína Bendera (S02E17)
další epizody (14)
1999 Angel (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
První společné V. V. ce (S02E04)
Do voleb hlava nehlava (S02E03)
Citové pouto (S02E01)
další epizody (11)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1995 House of Buggin' (TV seriál)

TV pořady

2001 Primetime Glick (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace