foto

David Herman

  • nar. 20.2.1967 (53 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rolling with Dad (TV film)
2008 Futurama: The Lost Adventure
2007 Pan Včelka
2006 Absurdistán
Lather Effect, The
2005 Finty Dicka a Jane
Zelená je tráva
2003 Life on Parole (TV film)
2000 Hele vole, kde mám káru?
Monsignor Martinez (TV film)
Stůl číslo jedna
Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
1999 Gunshy
Maléry pana Šikuly
Olive, the Other Reindeer (TV film)
1997 Kirk and Kerry
1989 Cesta domů
Narozen 4. července

TV seriály

2020 Paradise PD (TV seriál)
Náležitá péče (S02E08)
Paradise PD v Brickleberry (S02E07)
Volební trumf (S02E06)
další epizody (8)
Bobovy burgery (TV seriál)
Wag the Song (S10E14)
Three Girls and a Little Wharfy (S10E13)
A Fish Called Tina (S10E12)
další epizody (4)
2019 Bobovy burgery (TV seriál)
Have Yourself a Maily Linda Christmas (S10E10)
All That Gene (S10E09)
Land of the Loft (S10E07)
další epizody (9)
2018 Paradise PD (TV seriál)
Paradise a Vánoce (S01E10)
Past na rodiče (S01E09)
Krizový štáb (S01E08)
další epizody (10)
Rozčarování (TV seriál)
Pád říše (S01E10)
Sám sobě věrný (S01E09)
Hranice nesmrtelnosti (S01E08)
další epizody (10)
Bobovy burgery (TV seriál)
I Bob Your Pardon (S09E07)
Bobby Driver (S09E06)
Live and Let Fly (S09E05)
další epizody (17)
2017 K.O. OK! Prostě koukej (TV seriál)
Tarantula (TV seriál)
Shabzinzo (E09)
Pajattery (E07)
The Shade (E06)
další epizody (4)
Bobovy burgery (TV seriál)
Bleakening Part 2 (S08E07)
Bleakening Part 1 (S08E06)
Thanks-Hoarding (S08E05)
další epizody (20)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Ring of Fire (S10E06)
Americký táta (TV seriál)
The Talented Mr. Dingleberry (S14E21)
2016 Bude líp (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Last Gingerbread House on the Left (S07E07)
The Quirkducers (S07E06)
Large Brother, Where Fart Thou? (S07E05)
další epizody (15)
2015 Brickleberry (TV seriál)
Global Warning (S03E13)
Campin' Ain't Easy (S03E12)
Cops and Bottoms (S03E11)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Cook, the Steve, the Gayle, & Her Lover (S06E06)
Gayle Makin' Bob Sled (S06E04)
The Hauntening (S06E03)
další epizody (12)
2014 Brickleberry (TV seriál)
Amber Alert (S03E10)
High Stakes (S03E09)
Steve the Fearless Pilot (S03E08)
další epizody (10)
Bobovy burgery (TV seriál)
Father of the Bob (S05E06)
Best Burger (S05E05)
Dawn of the Peck (S05E04)
další epizody (18)
Simpsonovi (TV seriál)
Simpsorama (S26E06)
2013 Brickleberry (TV seriál)
A-Park-a-Lypse (S02E13)
My Favorite Bear (S02E12)
Trip to Mars (S02E11)
další epizody (13)
Bobovy burgery (TV seriál)
Christmas in the Car (S04E08)
Bob and Deliver (S04E07)
My Big Fat Greek Bob (S04E04)
další epizody (16)
Futurama (TV seriál)
Mezitím (S07E26)
Rozum a čich (S07E25)
Vražda v Planet Expresu (S07E24)
další epizody (13)
2012 Brickleberry (TV seriál)
The Dam Show (S01E10)
Daddy Issues (S01E09)
Steve's Bald (S01E08)
další epizody (10)
Bobovy burgery (TV seriál)
Tina-Rannosaurus Wrecks (S03E07)
The Deepening (S03E06)
Mutiny on the Windbreaker (S03E04)
další epizody (13)
Futurama (TV seriál)
Přírodňárna (S07E13)
Viva Mars Vegas (S07E12)
Hon na robolišku (S07E11)
další epizody (13)
Griffinovi (TV seriál)
O čem sní Tom Tucker (S10E13)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Torpédo Jones (S01E13)
Humrfest (S01E12)
Burgerová válka (S01E10)
další epizody (8)
Americký táta (TV seriál)
The Worst Stan (S08E04)
Futurama (TV seriál)
Reinkarnace (S06E26)
Rychlé čipy (S06E25)
Bojovníci s rýmou (S06E24)
další epizody (11)
2010 Futurama (TV seriál)
Malý kabelový kabaret (S06E21)
Sváteční spektákl (S06E13)
Mutanti se bouří (S06E12)
další epizody (12)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
When Joseph Met Lori and Made Out with Her in the Janitor's Closet (S13E23)
Bill Gathers Moss (S13E22)
2009 The Goode Family (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Fialový trpaslík 4/4 (S05E16)
Fialový trpaslík 3/4 (S05E15)
Fialový trpaslík 2/4 (S05E14)
další epizody (8)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
To Sirloin with Love (S13E20)
Uh-Oh Canada (S13E18)
Manger Baby Einstein (S13E17)
další epizody (9)
2008 Futurama (TV seriál)
Milion a jedno chapadlo 4/4 (S05E08)
Milion a jedno chapadlo 3/4 (S05E07)
Milion a jedno chapadlo 2/4 (S05E06)
další epizody (8)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
A Bill Full of Dollars (S13E06)
No Bobby Left Behind (S13E05)
Dia-BILL-ic Shock (S13E01)
další epizody (12)
2007 Drinky Crow Show, The (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Joint Custody (S03E19)
Black Mystery Month (S03E13)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Dream Weaver (S12E09)
The Minh Who Knew Too Much (S12E08)
Tears of an Inflatable Clown (S12E07)
další epizody (13)
2006 Americký táta (TV seriál)
The American Dad After School Special (S03E02)
Finances with Wolves (S02E11)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Edu-macating Lucky (S10E15)
Hank's Bully (S10E14)
24 Hour Propane People (S10E12)
další epizody (6)
2005 Moral Orel (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
A Portrait of the Artist as a Young Clown (S10E05)
Bill's House (S10E03)
Hank's on Board (S10E01)
další epizody (10)
2004 Father of the Pride (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S03E14)
Day 3: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S03E13)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
A Rover Runs Through It (S09E01)
Talking Shop (S08E22)
The Redneck on Rainey Street (S08E21)
další epizody (14)
2003 Futurama (TV seriál)
Smlouva s Roboďáblem (S04E18)
Afryodisiakum (S04E17)
Tři sta babek (S04E16)
další epizody (10)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
After the Mold Rush (S08E06)
Flirting with the Master (S08E05)
Reborn to Be Wild (S08E02)
další epizody (15)
2002 Futurama (TV seriál)
Kam se dosud žádný fanoušek nevydal (S04E11)
Nikdo to rád horké (S04E08)
Čtyři z rakety a pes (S04E07)
další epizody (11)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Texas Skilsaw Massacre (S07E07)
The Son Also Roses (S07E06)
Dances with Dogs (S07E05)
další epizody (16)
2001 Invader ZIM (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
Rozval Roswell (S03E19)
Nebezpečné robo-známosti (S03E15)
Tak skáče čas (S03E14)
další epizody (12)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Father, the Son and J.C. (S06E04)
Kidney Boy and Hamster Girl: A Love Story (S05E20)
The Trouble with Gribbles (S05E18)
další epizody (8)
2000 Futurama (TV seriál)
Jak ztratit holku za 1000 let (S02E19)
Kvílení autodlaků (S02E18)
Zachraňte vojína Bendera (S02E17)
další epizody (14)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
'Twas the Nut Before Christmas (S05E08)
When Cotton Comes Marching Home (S05E06)
Peggy Makes the Big Leagues (S05E05)
další epizody (12)
1999 Angel (TV seriál)
Futurama (TV seriál)
První společné V. V. ce (S02E04)
Do voleb hlava nehlava (S02E03)
Citové pouto (S02E01)
další epizody (11)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Hillennium (S04E10)
To Kill a Ladybird (S04E09)
Happy Hank's Giving (S04E07)
další epizody (12)
1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Good Hill Hunting (S03E08)
Nine Pretty Darn Angry Men (S03E07)
Next of Shin (S03E05)
další epizody (11)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Son That Got Away (S02E08)
The Man Who Shot Cane Skretteburg (S02E07)
Husky Bobby (S02E06)
další epizody (13)
1995 House of Buggin' (TV seriál)

Video kompilace

2009 Futurama: Fialový trpaslík (video kompilace)
2008 Futurama: Benderova hra (video kompilace)
Futurama: Milion a jedno chapadlo (video kompilace)
2007 Futurama: Benderovo parádní terno (video kompilace)

Host

TV pořady

2001 Primetime Glick (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)