foto

Paul Sand

  • nar. 5.3.1935 (84 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Spark
2012 Afterglow
2010 Královna Lot
2007 God Out the Window
2005 Adam & Steve
Líbezná země
Queer Eye for the Homeless Guy
2001 Jack Eliot
2000 Chuck a Buck
1999 Zoo
1997 Brittle Glory
Camp Stories
1996 Layin' Low
1992 Getting Up and Going Home (TV film)
První rodinná spermabanka
1991 Vzpomínky na půlnoc (TV film)
1988 Justin Case (TV film)
1987 Last Fling, The (TV film)
Školák vlkodlak 2
1980 Can't Stop the Music
Herschel drtí faraony
Příběh z Ospalé kotliny (TV film)
1979 You Can't Take It with You (TV film)
Žena v ringu
1977 Once Upon a Brothers Grimm (TV film)
The Great Bank Hoax
1974 Second Coming of Suzanne, The
1973 Lady Luck (TV film)
1972 Every Little Crook and Nanny
Ukradený diamant
1969 Viva Max!
1968 Great Big Thing, A

TV seriály

2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Larry, kroť se (TV seriál)
The Grand Opening (S03E10)
1998 Maggie Winters (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Doll's Story (S02E05)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Červené muzeum (S02E10)
1993 Danger Theatre (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Vánoční příběh (S02E11)
Mommies, The (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Eerie, Indiana (TV seriál)
1990 True Colors (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 I Had Three Wives (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v hotelu (S01E18)
1984 Domestic Life (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Gloria (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Supertrain (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Paul Sand in Friends and Lovers (TV seriál)
1971 Story Theatre (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1040 or Fight (S01E11)
1969 The Governor & J.J. (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Mr. Broadway (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Fabulous Allan Carr
1979 Getting in Shape for 'The Main Event' (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace