foto

Christopher Rich

  • nar. 16.9.1953 (65 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Anabolic Life
Christmas in the Heartland
2016 Cassidy Way
2013 Vánoční výlet (TV film)
2003 Seventh Veil
2000 Going Home (TV film)
1997 Critics and Other Freaks
1993 Klub šťastných žen
1991 Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
Let vetřelce
Výstřely na sklonku dne (TV film)
1990 Archie: To Riverdale and Back Again (TV film)
Polda na zabití (TV film)
1989 Prisoners of Inertia
1985 Recovery Room, The (TV film)
1983 The First Time

TV seriály

2012 Animal Practice (TV seriál)
Manžel k pohledání (TV seriál)
The Reunion (S02E01)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Všichni si zasloužíme zemřít (S06E19)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Lež má krátké nohy (S05E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Krvavý sport (S10E05)
2007 The Wedding Bells (TV seriál)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právní deficity (S02E10)
2003 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
U tebe, nebo u mě? (S02E24)
Nevhodně umístěný dům (S02E23)
Poslední vůle (S02E22)
další epizody (14)
2002 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Cukroví pro Santu (S02E10)
Cinky linky (S02E09)
Reba randí (S02E08)
další epizody (23)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Každá fotografie má svůj příběh (S01E09)
Propadám z dějepisu (S01E08)
Něco za něco (S01E07)
další epizody (9)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Trpělivost, paciente (S06E15)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Love Means Having to Say You're Sorry (S04E09)
1998 Loď lásky (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Louie Show, The (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
The Client (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
A Fine Friendship (S02E19)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Narozen v purpuru (S01E04)
The George Carlin Show (TV seriál)
1993 Almost Home (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Sibs (TV seriál)
1990 Married People (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
Sweet Surrender (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2002 Pet Star (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace