foto

Leeza Gibbons

  • nar. 26.3.1957 (61 let)
    Hartsville, South Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Man of the Year
2000 Dotek zla
1993 Poslední akční hrdina
1992 Hráč
1991 Bublifuk
Řekl, řekla...
1990 RoboCop 2
1987 RoboCop
1985 Maxie

TV seriály

2003 Co mám dělat? (TV seriál)
2002 Secrets of Superstar Fitness (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Oči někoho jiného (S02E09)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Líza na větvi (S12E04)
1999 Kutil Tim (TV seriál)
Sám doma (S08E14)
1997 Sunset Beach (TV seriál)

Dokumentární

2010 10 Mountains 10 Years
1999 Assignment E! With Leeza Gibbons (TV film)

TV pořady

2015 The 42nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
2008 Stand Up to Cancer (TV pořad)
The Doctors (TV pořad)
2006 75th Annual Hollywood Christmas Parade (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
2001 Good Day Live (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
The 25th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace