foto

Stewart Schill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Frank vs. God
2012 Big Time Movie (TV film)
2008 Knight Rider - legenda se vrací (TV film)
2004 Seeing Other People
1997 Brittle Glory
1992 Jindalee Lady
Who Killed the Baby Jesus
1990 Pale Blood
1989 L.A. Bounty

TV seriály

2018 Unsolved (TV seriál)
Nobody Talks (E02)
2017 Power (TV seriál)
That Ain't Me (S04E09)
New Man (S04E06)
The Kind of Man You Are (S04E03)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Sedm pohrom (E05)
Druhá smrt (E02)
2015 Constantine (TV seriál)
A Whole World Out There (E11)
2014 Constantine (TV seriál)
The Saint of Last Resorts (E08)
Rage of Caliban (E06)
A Feast of Friends (E04)
American Horror Story (TV seriál)
Sedm divů (S03E13)
Chránit Coven (S03E11)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Oběť Nejvyšší (S03E08)
Žertíky s nemrtvými (S03E04)
Konec šílenství (S02E13)
další epizody (4)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Jsem Anna Franková (1. část) (S02E04)
2010 Dexter (TV seriál)
Pardon (S05E01)
2009 Dexter (TV seriál)
Ztracení chlapci (S04E10)
Mrtvá voda (S04E07)
Dexter má dovolenou (S04E04)
další epizody (4)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Someone to Watch Over Me (S04E17)
Blood on the Scales (S04E14)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Rozlučka (S03E11)
Efekt motýlích křídel (S03E08)
Plavba za domovem (S03E05)
další epizody (4)
2007 Dexter (TV seriál)
Tajemství domu Morganů (S02E10)
Noc, kdy se mi rozsvítilo (S02E07)
Průhledný (S02E04)
další epizody (4)
2006 Jericho (TV seriál)
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
Neslavná (TV seriál)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Den, kdy magie zmizela (S05E15)
Sté narozeniny (S05E12)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Jsem Sam (S05E09)
Je to v očích (S05E06)
A pak žili šťastně... (S05E03)
další epizody (8)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Vymývání mozku (S04E07)
Jde o velikost (S04E05)
Znovu čarodějky, část druhá (S04E02)
další epizody (8)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Výpadek sil (S03E07)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Černá magie (S02E06)
Výčitky svědomí (S02E02)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Dokumentární

1996 Jack Lemmon: America's Everyman (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Frank vs. God
2007 Nesnáším muzikály
1997 Brittle Glory

TV seriály

2009 Big Time Rush (TV seriál)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Nevidím, neslyším, nemluvím (S05E20)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Frank vs. God

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace