foto

Kei-Hop Chan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Mie dai zong shi
2017 Bůh války
Nui si fuk sau
2016 Lao Li
2015 Ha fu
Two Thumbs Up
2014 Si da ming bu 3
2013 Li bi hua gui mei xi lie: Qi huan ye
Si da ming bu 2
2012 Mistři magie
2011 Gu dao jing hun
Mural
2010 Informátor
Král bojovníků
Tanec ohnivých draků
2008 Císařovna a bojovníci
Hua pi
Kapka krve
Nu ren bu huai
2006 Deiji
2004 Sheng si su di
Shi bu di tou
Three Extremes: Dumplings
Ze go ah ba zan bau za
2003 Hao qing
Kap sze moon yat goh gei kooi
Krotitelé upírů
Medailon
2002 Jue shi hao B
Sha shou kuang long
Tiramisu
U-Man
Wo lao po wu gou cheng
2001 Chong zhuang jing cha
Chow tau yau liu
From the Queen to the Chief Executive
Jue shi hao bra
Lao fu zi 2001
Tou hao ren wu
Ye shou zhi tong
shui zhe fen zi
2000 2000 A.D.
Jiang hu gao ji
Lian zhan chong sheng
Yin yang lu 7: Zhuang dao zheng
1999 The Young Ones
Tian xuan di lian
Ye cha
Yin yang lu 6: Xiong zhou kan
1998 Ye shou xing jing
Yin yang lu zhi sheng guan fa cai
1997 Chu chan lian hou de er ren shi jie
Duo she
G4 te gong
Tian di xiong xin
Yin yang lu
Yin yang lu zhi wo zai ni zuo you
1996 Da san yuan
Fei hu
Jin bang ti ming
Jin zhi yu ye 2
Jing Bian
Ma ma fan fan
Si mian xia wa
Tian mi mi
1995 Blesk
He ping fan dian
Heng wen dao pi niu wen chai
Ma lu ying xiong II: Fei fa sai che
Pan ni qing yuan
Wo shi yi ge zei
1994 Fei hu xiong shi zhi: Ji dao zhan shi
Hai jiao wei qing
Ji de... xiang jiao cheng shu shi II: Chu lian qing ren
Jie mei qing shen
Jin xiu qian cheng
Jin zhi yu ye
Konečná volba
Pěst legendy
Qing lou shi er fang
1993 Dang bu zhu de feng qing
Feng chen san xia
Huang feng wei hou zhen
Ji de... xiang jiao cheng shu shi
Shen tong
Wei Xiao Bao: Feng zhi gou nu
Xin nan xiong nan di
Yi jiu si jiu zhi jie hou ying xiong zhuan
1992 Bai mei gui
Ban wo zong heng
Bu wen jiao fu dai ni piao Han Ri
Bu wen sao
Pen huo nu lang
Wu San Gui yu Chen Yuan Yuan
Xia ri qing ren
Xia sheng
Ya Fei yu Ya Ji
Zhan long zai ye
Zhen de ai ni
1991 Jiang shi zhi zun
Kai xin gui shang cuo shen
Meng gui ru qin hei she hui
Shen tan Ma Ru-Long
Shuang cheng gu shi
Tao xue wei long
Yin zuo xi chun
1990 Cuo zai xin xiu
Ga li la jiao
Jiang hu qi bing
Lao hu chu geng II
Lung Fung cha lau
Peng dang
Yu zhong long
Zhuang zhi hao qing
1989 Bílá Čína
Shen xing tai bao
Xiao nan ren zhou ji
1988 Ji xu tiao wu
Red Force 3
San ren shi jie
Tygří klec
Vengeance Is Mine
1987 Chou tin dik tong wah
Xian sha lu
1984 Nan quan wang zhi qi zhuang shan he

Dokumentární

1992 Da xian shi

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kapka krve
2001 Chow tau yau liu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky