foto

Peter Yiu-Chung Cheung

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2000 I.Q. Dudettes
Treasure Hunter
1998 Mstitel beze jména
1997 Chi zu jing hun
Meng gui tong xiao pei zhu ni
Terč
1996 První rána
Velká ráže
Xie sha
1995 Bao zha ling
Blesk
Er yue san shi
Nan Jing de ji du
Rachot v Bronxu
Zhong sheng da shi
1994 Bu kou niu de nu hai
Legenda o opilém Mistrovi
Xian ren zhang
Zheng yue shi wu zhi yi sheng yi shi
1993 Da nao guang chang long
Fang Shi Yu
Městský lovec
Příběh policajta
Qi yue shie si
Superpolda
The Spirit of Love
Xie zi zhi mie sha xing dong
Yu feng
Yu feng zhi Sha chu chong wei
1992 92 Ba wang hua yu Ba wang hua
Kuang feng mi ming
Liao zhai san ji zhi deng cao he shang
Police Story 3
Wei xian qing ren
Wiselyho stará kočka
Wu ge ji mo de xin
Xie zi
1991 Božská relikvie 2
Da ge rang wei
He ri jun zai lai
Huo bao lang zi
Jeuk ngau jai foo dik Jung Kwai
Král síly: Příběh Rickyho
Liao zhai yan tan xu ji zhi wu tong shen
Nu ji xie ren
Ruan Lingyu
Wei Si Li zhi ba wang xie jia
Wo lao po wo xi ren
1990 A Xiu Luo
Gui yao gui
Hrdina v punčocháčích
Huang jia nu jiang
Jian yu bu she fang
Jiang shi yi sheng
Liao zhai yan tan
Long feng zei zhuo zei
Si ren xin shi jie
Wu tai jie mei
Xi huan de gu shi
1989 Hei dao fu xing
Huo zhu gui
Kantonský kmotr
Lady Reporter
Lie huo jie tou
Maybe Next Time
Qun long xi feng
Shen yong fei hu ba wang hua
Si qian jin
Wo ai Tang Ren jie
Xiao sa xian sheng
Yi men dao ren
1988 Ai qing mi yu
Ba wang hua
Gong zi duo qing
Gui meng jiao
Guo bu xin lang
Jiang shi shu shu
Navěky drakem
Police Story 2
Qun ying luan wu
San dui yuan yang yi zhang chuang
Shen tan fu zi bing
Three Against the World
Xue mei gui
Zhong Guo zui hou yi ge tai jian
1987 1 Ge
Biao ge dao
Gan dan xiang zhao
Kai xin kuai huo ren
Liang xiao hua nong yue
Ling huan xian sheng
Poslední kondor
Project A 2
Scared Stiff
Yan zhi kou
Zui hou yi zhan
1986 Božská relikvie
Dny teroru
Duo bao ji shang ji
Heroes Shed No Tears
Jiang shi jia zu: Jiang shi xian sheng xu ji
Liang gong po ba tiao xin
Merry Go Round
Milionářský expres
Nui Ji Zapai Jun
Qi yuan
Qing chun nu chao
Rosa
Where's Officer Tuba ?
Zai jian ma mi
Šťastné hvězdy v akci
1985 Hua zai duo qing
Mr. Boo Meets Pom Pom
Mé šťastné hvězdy
Ochránce
Pan Vampýr
Ping an ye
Police Story
První úkol - Dračí srdce
Red Force 2
The Island
Those Merry Souls
Šťastné hvězdy
1984 Dang doi lai ming
Lai xin sha zhan
Pojízdná kantýna
Ren xia gui
Shen yong shuang xiang pao
Sheng gang qi bing
Shuang long chu hai
The Owl and Dumbo
Tie ban shao
Wu ming huo
1983 Boh ngau
Kuang qing
Projekt A
Smrtící souboj
The Trail
Vítězové a hříšníci
Xin shu shan jian ke
1982 Carry on Pickpocket
Mo deng tian shi
Pán draků
Qi men dun jia
Xun cheng ma
1981 Fen ku lou
Gong zi jiao
Hra smrti 2
Long gan wei
Mo deng bao biao
Obyčejný spratek
The Gold Hunters
Yong zhe wu ju
1980 Encounter of the Spooky Kind
From Riches to Rags
Meč Osudu
Mladý mistr
Read Lips
Shuai ya lao hu
Souboj cti
The Cheeky Chap
The Happenings
1979 Hao xia
Huang shi shi
Kung-fu bratři
Kung-fu nářez
Shen tou miao tan shou duo duo
The Hellfire Angel
1978 Da sha xing yu xiao mei tou
Diao nu
Ha luo, ye gui ren
Hra smrti
Hu hui gan xie zhan xi chan si
Lang tzu yi chao
Mai shen qi
Making It
Zan xian sheng yu zhao qian hua
1977 Di er dao cai hong
Gui ma gu ye zi
Po jie
Si da men pai
1976 A Mao zheng chuan
Bei Shao lin
Di nu hua
E tan qun hing ying hui
Hongkongská policie
Mi zong sheng shou
Pěsti smrti
Qiu Xia
Wen na yu jiao shu
1975 Da qian shi jie
Muž z Hongkongu
Nu zi tai quan qun ying hui
Pai an jing ji
Qu mo nu
Tian cai yu bai chi
Xin mo
Yan ku shen tan
1974 Chuo tou zhuang yuan
Gui ma shuang xing
Huang Fei-hong xiao lin quan
Masakr v San Franciscu
Tie jin gang da po zi yang guan
Xiao ying xiong da nao Tang Ren jie
Zhong tai quan tan sheng si zhan
1973 Drak přichází
Hai yuan chi hao
Hei ye guai ke
Leng mian hu
Long hu jin hu
Ma lu xiao ying xiong
None But the Brave
Tai quan zhen jiu zhou
Wu lei hong ding
Zhan shen tan
1972 Cesta draka
He qi dao
Jedna pěst jako kladivo
Lady Whirlwind
Pěst plná hněvu
The Hurricane

Dokumentární

1973 Li xiao long di sheng yu si

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky