foto

Kostas Papapetros

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Alla Kolpa na Agapiomaste (TV film)
1999 Athanatoi... Xevrakotoi kai Oraioi (TV film)
1995 Agapi, pame Krevati? (TV film)
1990 2os minas tou melitos
Mia sarantara ison dyo eikosares
1989 Enas batsos ston... Paradeiso
I amazona tou tsirkou
Kapetan Fourtounas
Mia nyfi sti... baniera mou
O anthropos pou tha ginotan... keratas!!!
O syntrofos Aristeidis
Prasines maseles - divadelní hra
Viva, glykeia mou Katerina
1988 Enas trellos tha mas sosei
Epatha tin plaka mou - scénář, divadelní hra
Lagoniko gia klamata
O megalos paramythas
Sigano-papadia
Xenodoheio Kastri - scénář, divadelní hra
1987 Ena zevgari apo computer
Erastis apo to psygeio
Erotikes kontres
Kane mou ligaki... ma - divadelní hra
Katharizo... gia ti gynaika mou
Kourdisto anthropaki - divadelní hra
O babas mou, o xeftilas
O kanonieris
O prasinokammenos
Pantahou paron
Pyretos stin garsoniera mou - scénář, divadelní hra
Ti ekanes sta neiata sou baba
1986 Antrea, roufa t' avgo sou - scénář, divadelní hra
Einai gata o giatros
Ena koritsi kai... poly antraki
I sexouala
Kapetan Kokoras - divadelní hra
1985 O batsos ton Exarheion
Skotoste... tis gynaikes mou parakalo
To eidolo
Trella Einai Tha Perasei
1972 Pio trelloi ki ap' tous trellous
Yperohes nyfes... koroida gabroi!
1971 Dakrya gia enan aliti
Dyo exypna koroida
Omorfopaida
1970 2 trelloi ki o atsidas
Trella koritsia, apithan agoria

TV seriály

1993 Arhetai i synedriasis (TV seriál)
1991 Babas kai filarakos (TV seriál)
1990 O prototokos (TV seriál)
1989 Oi angeloi ki ego (TV seriál)
1985 O Androklis kai ta liontaria tou (TV seriál)
1983 Orkisteite parakalo (TV seriál)
1980 Ioulios kai Ioulieta (TV seriál)
1979 To imerologio enos thyrorou (TV seriál)
1977 O taxitzis (TV seriál)
1976 Mia Athinaia stin Athina (TV seriál)
1973 Viva Katerina (TV seriál)
1971 Doktor Tik (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Athanatoi... Xevrakotoi kai Oraioi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky