foto

Lee-Anne Liebenberg

  • nar. 9.12.1982 (34 let)
    Roodepoort, Gauteng, Jihoafrická republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Soudný den
2004 Probuzená smrt
2000 Merlin: The Return
1999 Žralok útočí (TV film)
1996 Nálož
1994 Záblesk vášně

TV seriály

2005 Charlie Jade (TV seriál)
1996 Tarzanova neuvěřitelná dobrodružství (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace