foto

Cal MacAninch

  • nar. 1969
    Govan, Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Intrigo: Dear Agnes
2018 Calibre
2012 Hamilton: Pokud jde o vaši dceru
2011 Screwed
The Awakening
2008 Soudný den
2007 Ztraceno ve vlnách
2005 I slova zabíjí
2004 Milý Frankie
2001 Úkol zabít
2000 Best
Bez dechu
Ptáče (TV film)
1999 Lost Son, The
Truel
Válečníci (TV film)
1998 Sentimental Education
Speak Like a Child
1997 It's Good to Talk
Woodlanders, The
1995 Nebezpečná dáma
Nervous Energy
Případ vražedné mánie (TV film)
1993 Rozhádaní dědicové
1991 Advocates I (TV film)

TV seriály

2019 The Victim (TV seriál)
2016 Scott and Bailey (TV seriál)
Change (S05E03)
Nobody’s Fool (S05E02)
2015 Vykázáni (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Sicilská obrana (S15E05)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2010 Protiúder (TV seriál)
Iraq: Part One (S01E01)
2008 Merlin (TV seriál)
Smrt krále (S01E12)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2006 Sorted (TV seriál)
Život v buši (TV seriál)
2005 Ghost Squad, The (TV seriál)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
2001 Best of Both Worlds (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
A Simple Sacrifice: Part 2 (S01E08)
A Simple Sacrifice: Part 1 (S01E07)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Ďáblův advokát (S12E02)
1993 The Riff Raff Element (TV seriál)
1990 Inspektor Taggart (TV seriál)
Nepřátelský svědek (S05E03)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace