foto

Michael Guido

  • nar. 13.1.1950 (67 let)
    Woodside, Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Chicago Overcoat
2007 Devil's Dominoes, The
2002 Joshua
2000 Sleduje tě vrah!
1998 Šerifové
1990 Sám doma

TV seriály

1998 Bůžek lásky (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace