foto

Christopher Fulford

  • nar. 1955
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jack Taylor: In Purgatory (TV film)
Jack Taylor: Nemesis (TV film)
2015 Královna pouště
2014 E.A. Poe: Podivný experiment
Flim: The Movie
2012 Tower Block
2010 Krev pelikána
Poznáš muže svých snů
2007 Commander: Windows of the Soul, The (TV film)
Grey Man, The (TV film)
2006 Dalziel a Pascoe: Anděl strážný (TV film)
Missing (TV film)
Sólokapr
2005 Poslední kat
Šťastné a Veselé
2004 Árijský pár
Milióny
2002 D-Tox
Goodbye, Mr. Chips (TV film)
Staying Up (TV film)
2001 Hotel
Mlhy Avalonu (TV film)
Phoenix Blue
2000 One of the Hollywood Ten
Podvod (TV film)
1999 Hornblower - Vévodkyně (TV film)
1998 Ložnice a kuloáry
1997 Investigator, The (TV film)
The Fix (TV film)
Zakázané území (TV film)
1996 Moll Flandersová (TV film)
Sculptress, The (TV film)
1995 Bad Boy Blues (TV film)
Hlavní podezřelý: Vůně temnot (TV film)
Joyride
1994 Nehynoucí láska
1990 Měsíční hory
1989 'Itch (TV film)
Zmrtvýchvstalý
1988 Jack Rozparovač (TV film)
1987 Body Contact
Modlitba za umírající
1986 Čtvrté patro (TV film)
1985 Městečko Wetherby
We'll Support You Evermore (TV film)
1984 Prosincový květ (TV film)
1983 Macbeth (TV film)
The Ploughman's Lunch
1982 Made in Britain (TV film)

TV seriály

2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Jako prostý člověk (S02E02)
2013 By Any Means (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2010 Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2009 Kolize (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Černá kniha (S12E02)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
Přežít! (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)
2004 If... (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
2003 Burn It (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Servants (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Last Train, The (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
1994 Capital Lives (TV seriál)
99-1 (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
The Scarlet and the Black (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1983 Ženatý muž (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2006 Legendy Divokého západu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace