foto

Christopher Fulford

  • nar. 1955
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Burning Men
2018 The Guardian Angel - Suojelusenkeli
2017 Jack Taylor: In Purgatory (TV film)
Jack Taylor: Nemesis (TV film)
2015 Královna pouště
2014 E.A. Poe: Podivný experiment
Flim: The Movie
2012 Tower Block
2010 Krev pelikána
Poznáš muže svých snů
2007 Commander: Windows of the Soul, The (TV film)
The Grey Man (TV film)
2006 Missing (TV film)
Sólokapr
2005 Poslední kat
Šťastné a Veselé
2004 Milióny
Árijský pár
2002 D-Tox
Sbohem, pane profesore (TV film)
Staying Up (TV film)
2001 Hotel
Mlhy Avalonu (TV film)
Phoenix Blue
2000 One of the Hollywood Ten
Podvod (TV film)
1999 Hornblower - Vévodkyně (TV film)
1998 Ložnice a kuloáry
1997 Investigator, The (TV film)
The Fix (TV film)
Zakázané území (TV film)
1996 Moll Flandersová (TV film)
The Sculptress (TV film)
1995 Bad Boy Blues (TV film)
Hlavní podezřelý: Vůně temnot (TV film)
Joyride
1994 Nehynoucí láska
1990 Měsíční hory
1989 'Itch (TV film)
Zmrtvýchvstalý
1988 Jack Rozparovač (TV film)
1987 Body Contact
Modlitba za umírající
1986 Čtvrté patro (TV film)
1985 Městečko Wetherby
We'll Support You Evermore (TV film)
1984 Prosincový květ (TV film)
1983 Macbeth (TV film)
The Ploughman's Lunch
1982 Made in Britain (TV film)

TV seriály

2019 Manhunt (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2016 Dark Heart (TV seriál)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Jako prostý člověk (S02E02)
2014 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Flaw (S08E01)
2013 By Any Means (TV seriál)
The Guilty (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Place de la Concorde (E02)
Foylova válka (TV seriál)
The Eternity Ring (S08E01)
2012 Vexed (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2010 Whitechapel (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2009 Kolize (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Černá kniha (S12E02)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
Přežít! (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Anděl strážný (S10E04)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)
2004 If... (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
Právo mlčet (S02E03)
2003 Burn It (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Servants (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 The Last Train (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
Capital Lives (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 2 (S01E07)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 1 (S01E06)
Scarlet and Black (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1983 Ženatý muž (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2006 Legendy Divokého západu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky