foto

Meaghan Martin

  • nar. 17.2.1992 (25 let)
    Las Vegas, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Meaghan Jette Martin se narodila 17. února 1992 v Las Vegas. Její kariéra začala už v pěti letech, kdy byla modelkou v Disney fashion show. Během času se vypracovala na herečku, zpěvačku, tanečnici a muzikantku. 

Své pěvecké nadání ukázala při natáčení filmu Camp Rock a Camp Rock 2, kde se díky těmto rolím stala populární i mimo Spojené státy. Zároveň se díky natáčení vydala na svou první cestu mimo svůj domov, tedy do Kanady. 

Mimo natáčení filmů jí taky můžeme vidět v nejrůznějších reklamách. Svět si tuto 164 cm vysokou dívku užil také ve filmu Protivný sprostý holky 2, kde ztvárnila hlavní roli. Bohužel kritika a ani diváci toto pokračování nepřijali moc dobře.

Meaghan má dva bratry a sestru a pochází z neherecké rodiny. Její matka je učitelka a otec lékař. Mezi její záliby patří četba, zpěv miluje divadlo a aby toho nebylo málo učí se na kytaru a piáno. 

viperDavid

Herecká filmografie

Filmy

2016 Journey
2015 Maják
2014 Senior Project
2013 Geography Club
Good Mother, The (TV film)
2011 Protivný sprostý holky 2 (TV film)
Sironia
2010 Camp Rock 2: Velký koncert (TV film)
Privileged
2009 Dear Lemon Lima
2008 Camp Rock (TV film)

TV seriály

2016 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Ellcrys (S01E10)
2014 Coppertop Flop Show, The (TV seriál)
2012 Wedding Band (TV seriál)
2011 Nešika (TV seriál)
Wendy (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Road to Camp Rock 2: The Final Jam (TV seriál)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
Leo Little's Big Show (TV seriál)
2007 Just Jordan (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)

TV pořady

2008 Jonas Brothers: Living the Dream (TV pořad)
2007 3-Minute Game Show (TV pořad)
2006 Disney Channel Games, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace