foto

Bárbara Lombardo

  • nar. 15.10.1980 (38 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Badur Hogar
2011 Bacalar
2008 Hombre que corría tras el viento, El
2007 Asaltante, El
2005 Un año sin amor
2004 Motocyklové deníky
2003 Cautiva

TV seriály

2012 Condicionados (TV seriál)
2011 El puntero (TV seriál)
2005 Doble vida (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2004 Los Roldán (TV seriál)
2003 Resistiré (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace