foto

Thaila Ayala

  • nar. 14.4.1986 (34 let)
    Presidente Prudente, São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lamento
Zeroville
2018 Coração de Cowboy
Talvez Uma História de Amor
2017 O Matador
2016 Mais Forte que o Mundo - A História de José Aldo
2014 Apneia

TV seriály

2019 Nejkrásnější věc (TV seriál)
Duchové minulých Vánoc (S01E07)
Rozloučení (S01E06)
Důsledky (S01E05)
další epizody (6)
2012 Cheias de Charme (TV seriál)
2010 Ti Ti Ti (TV seriál)
2009 Caminho das Índias (TV seriál)
2007 Faça Sua História (TV seriál)
1995 Malhação (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky