foto

Anna Sahun

  • nar. 13.3.1975 (45 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Agnosia
2006 Asesino del parking, El (TV film)
2003 Hodiny dne

TV seriály

2020 Valeria (TV seriál)
Balík (E07)
Ve sprše (E06)
Rybníček (E04)
2014 El crac (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2001 Temps de silenci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky