foto

Leonie Benesch

  • nar. 22.4.1991 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Perské lekce
Přeběhlík (TV film)
2019 Brecht (TV film)
Der Club der singenden Metzger (TV film)
2015 8 Seconds
2014 Die Flut ist pünktlich (TV film)
2013 Nebezpečná posedlost (TV film)
Tatort - Freunde bis in den Tod (TV film)
2011 Was uns zusteht (studentský film)
2010 Barvy ve tmě
Picco
2009 Bílá stuha
2007 Beautiful Bitch

TV seriály

2021 Spy City (TV seriál)
2020 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2019 Koruna (TV seriál)
Bubíšek (S03E04)
2018 Vraždy na severu (TV seriál)
Jäger und Sammler (S05E10)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (14)
Rodinné sídlo (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Koruna (TV seriál)
Paterfamilias (S02E09)
Mezi muži (S02E02)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Modrá krev (S07E03)

Dokumentární

2018 1929 - Das Jahr Babylon (TV film)
2014 Vikingské ženy (TV film)
2013 George (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky