foto

Leonie Benesch

  • nar. 22.4.1991 (28 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brecht (TV film)
2015 8 Seconds
2014 Die Flut ist pünktlich (TV film)
2013 Nebezpečná posedlost (TV film)
Tatort - Freunde bis in den Tod (TV film)
2011 Was uns zusteht (studentský film)
2010 Barvy ve tmě
Picco
2009 Bílá stuha
2007 Beautiful Bitch

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (14)
Rodinné sídlo (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
The Crown (TV seriál)
Paterfamilias (S02E09)
A Company of Men (S02E02)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Modrá krev (S07E03)

Dokumentární

2014 Vikingské ženy (TV film)
2013 George (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace