foto

Doreen Calderon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Please Hold
2001 Final Payback
1998 March in Windy City (TV film)

TV seriály

2021 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 79: Konec školy (S05E03)
2019 Politik (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
Stíny spravedlnosti (TV seriál)
Přijatelné ztráty (E09)
Fotbalový talent (TV seriál)
Back in the Day (S01E12)
Animal Kingdom (TV seriál)
Exit Strategy (S04E10)
Tohle jsme my (TV seriál)
Omluvy (S04E08)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Senzorická deprivace (S12E19)
2018 Fotbalový talent (TV seriál)
99 Problems (S01E02)
Pilot (S01E01)
Empire (TV seriál)
Sweet Sorrow (S04E12)
2017 Skandál (TV seriál)
Adventures in Babysitting (S07E05)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Ateroskleróza a alabamská lest (S01E15)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Forty-Six (S03E02)
1999 Druhá šance (TV seriál)
1998 Správná pětka (TV seriál)
Love and War (S05E08)
Frasier (TV seriál)
Frasierovo prokletí (S06E02)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Baby (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky