foto

Roxane Duran

  • nar. 27.1.1993 (27 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Amants
Eight for Silver
Narziss und Goldmund
2019 Tempus Fugit
2017 Birthday
2016 Paula
2015 Evolution
Les Photographes
2014 Respire
Rodinka Belierových
2013 Mary, Queen of Scots
Michael Kohlhaas
Portraits de maîtresses
Sonnwende
2012 Augustina
2011 17 dívek
Berlinoises
Mnich
2009 Bílá stuha

TV seriály

2019 Riviéra (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 Deutsch-Les-Landes (TV seriál)
Französische Verhältnisse (E10)
Der Aufstand (E09)
Familienangelegenheit (E08)
další epizody (10)
Parfum (TV seriál)
Die dritte Substanz (E04)
2017 Riviéra (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Oko za oko (S01E09)
Klíč (S01E08)
další epizody (10)
2016 Dengler (TV seriál)
Am zwölften Tag (E02)
2015 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2018 Zmařené naděje (TV seriál)
2014 Austerlitz
2003 Il était une fois... (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)