foto

Susana González

  • nar. 2.10.1973 (45 let)
    Calera, Zacatecas, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Al otro lado
2003 Silencio profundo
2002 Chinango
1998 Atómica

TV seriály

2012 Amores Verdaderos (TV seriál)
2011 La que no podía amar (TV seriál)
2010 Para volver a amar (TV seriál)
2008 Simuladores, Los (TV seriál)
2007 Pasión (TV seriál)
2006 Heridas de amor (TV seriál)
2003 Velo de novia (TV seriál)
2002 Mezi láskou a nenávistí (TV seriál)
1999 Amor gitano (TV seriál)
Cuento de Navidad (TV seriál)
Mujeres engañadas (TV seriál)
Rosalinda (TV seriál)
1998 Preciosa (TV seriál)
1997 María Isabel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace