foto

Ľuba Blaškovičová

  • nar. 16.8.1955 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Nevestine šaty (TV film)
1988 Alfonz Vrtinôžka (TV film)
Zákon relativity (TV film)
Čierne diery (TV film)
1987 Jazerčatá (TV film)
Začiatok sezóny
1985 Přitažlivost výšky (TV film)
Žena (TV film)
1984 Rekviem pre ústnu harmoniku (TV film)
1980 Snívať nie je zakázané (TV film)
1979 Múdra Jana (TV film)
Tri svadby (TV film)
1978 Ežo Vlkolinský (TV film)
O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi (TV film)
1977 Zlatá réva
Zlaté klasy (TV film)
1976 Serafinka a Cézar (TV film)

TV seriály

1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)
1978 Farebné rozprávky (TV seriál)
1977 Črty zo života (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky