foto

Star Jones

  • nar. 24.3.1962 (57 let)
    Badin, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Našli mě naši
2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards

TV seriály

2015 Donny! (TV seriál)
Boom Boom Abs! (E06)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Screwed (S08E22)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Caitlin a vdavky (S04E15)
1997 Port Charles (TV seriál)

Dokumentární

2001 Intimate Portrait: Lela Rochon (TV film)
2000 Intimate Portrait: Holly Robinson Peete (TV film)
Intimate Portrait: Star Jones (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Daytime Divas (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2003 The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 Walt Disney World Christmas Day Parade (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky