foto

Dimitris Piatas

  • nar. 10.3.1951 (69 let)
    Athens, Greece, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Bachelor 2
2015 Bus 43
I Kori tou Rembrandt
2014 Ebiba
PAN.di.MIA (OLA/loipon/ENA)
2013 I limouzina: Komodia parexigiseon
Indianoi se amerikaniki istoria
2012 Desma aimatos
Poker Face
Sygharitiria stous aisiodoxous?
2011 Biloba
2009 Ena dentro mia fora (TV film)
Ola tha pane kala
2006 Ithikon akmaiotaton
Koncem nic nekončí
Lista gamou
Uranya
2005 I Horodia Tou Haritona
Loukoumades me meli
O ihos tou kymatos
2003 Oi gennaioi tis Samothrakis
Tria poulakia kathontai
2001 Klama vgike apo ton paradeiso, To
1999 Netrino
1996 Biznes sta Valkania
1994 Tapi kai psyhraimoi
1993 Parta Kosta kai kanta Composta (TV film)
1991 To karnavali sto trigono ton papoudon
1989 Gia ena trypio pentohiliaro
Orkistike i nea kyvernisi - ftou sas
Skandala sto Koskotistan
1988 Pos ti len ti vazelini tourkika
Trelos esi trelos kai egw
Vasika... timios
1987 ...kai dyo avga Tourkias
Lakis o 1os
Lakis, o rokas
Mia nychta ano kato
Patris, listeia, oikogeneia
Tis Kakomoiras
1986 Anargyros, o... gois
Oi matakides
1985 Až do nebe
I syzigos, o Pontios erastis kai to video
O Giannis pou egine Tzonis
1983 Ziteitai drakos
1982 Alaloum
Alaloumia (TV film)
Arpa Colla
Repo
1981 Arseniko kai palia dantela (TV film)
Ta opla mou rihnoun louloudia
1980 Kai xana pros ti doxa trava
O Kotsos kai oi exogiinoi
Thanasi, sfixe ki allo to zonari
Tora thelo... tora!
Vengos, o trellos kamikazi
1978 Oi vatrahoi (TV film)

TV seriály

2014 To soi sou (TV seriál)
Trihes (TV seriál)
2009 Mila mou vromika (TV seriál)
2008 Paris kai Eleni (TV seriál)
2006 Agnostou diamonis (TV seriál)
2005 To kokkino domatio (TV seriál)
2004 Al tsantiri niouz (TV seriál)
1997 To theatro stin ET-1 (TV seriál)
1996 Ekeines & ego (TV seriál)
1994 Cherchez la femme (TV seriál)
Rakosyllektes (TV seriál)
To geloion tou pragmatos (TV seriál)
1993 Manam o varvaros (TV seriál)
1992 Ta bakouria (TV seriál)
1991 Kai efthymi... kai hira (TV seriál)
Ziteitai serial (TV seriál)
1990 Harry Klynn Show (TV seriál)
1989 Epitheorisi, epitheorisi (TV seriál)
1988 Ta filarakia (TV seriál)
To pidima tou vatrahou (TV seriál)
1985 Froutopia (TV seriál)
1984 Oi mythoi tou Aisopou (TV seriál)
Ypalliloi (TV seriál)
1982 Satirikon (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky