foto

Wolfgang Puck

  • nar. 8.7.1949 (70 let)
    Sankt Veit an der Glan, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Šmoulové
2007 The Matt Baetz Project (TV film)
2004 Sladká láska (TV film)
1999 Múza
1998 Rhapsody in Bloom

TV seriály

2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední večeře (S14E04)
2006 Žralok (TV seriál)
LAPD Blue (S01E02)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Profíci a podfukáři (S01E07)
2002 Frasier (TV seriál)
Chceš-li pobavit boha, řekni mu, jaké máš plány (S09E15)
Simpsonovi (TV seriál)
Srdci neporučíš (S13E11)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Werewolf Concerto (S04E13)

Dokumentární

2019 Bite to the Future
2018 Ugly Delicious (TV seriál)
Pizza (S01E01)
2017 Falco - Die ultimative Doku (TV film)
2016 Die Öscars (TV seriál)
2010 A Man's Story

Host

TV pořady

2014 Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
2009 2009 Game Show Awards (TV pořad)
2006 Bizarní jídla (TV pořad)
Top Chef (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky