foto

Allyn Joslyn

  • nar. 21.7.1901
    Milford, Pennsylvania, USA
  • zem. 21.1.1981 (79 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Brothers O'Toole, The
1965 Nightmare in the Sun
1957 Public Pigeon No. One
1956 Nejrychlejší střelec
You Can't Run Away from It
1953 I Love Melvin
Island in the Sky
Titanic
1952 The Jazz Singer
1951 Tak mladý, jak se cítíš
1950 Harriet Craig
1949 The Lady Takes a Sailor
1948 If You Knew Susie
Moonrise
1947 The Shocking Miss Pilgrim
1946 Colonel Effingham's Raid
It Shouldn't Happen to a Dog
The Thrill of Brazil
1945 Junior Miss
The Horn Blows at Midnight
1944 Bride by Mistake
Strange Affair
Sweet and Low-Down
The Impostor
1943 Dangerous Blondes
Immortal Sergeant
Láska není hřích
Young Ideas
1942 Moje sestra Ela
The Affairs of Martha
The Wife Takes a Flyer
1941 Bedtime Story
I Wake Up Screaming
1940 Mocný McGinty
No Time for Comedy
Sirotek Glorie
Spring Parade
This Thing Called Love
1939 Cafe Society
Fast and Furious
Jen andělé mají křídla
1938 Hollywood Hotel
Sweethearts
The Shining Hour
1937 Expensive Husbands
They Won't Forget

TV seriály

1965 F Troop (TV seriál)
Kilroy (TV seriál)
1964 Rodina Addamsova (TV seriál)
The Addams Family Goes to School (S01E01)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 McKeever & the Colonel (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
Westinghouse Preview Theatre (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
1959 Hotel de Paree (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Eve Arden Show (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Eddie Cantor Comedy Theater (TV seriál)
Those Whiting Girls (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Where's Raymond? (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1965 Hollywood My Home Town - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace