foto

Heather North

  • nar. 13.12.1945
    Pasadena, California, USA
  • zem. 29.11.2017 (71 let)
    Studio City, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Scooby-Doo: 13 strašidelných příběhů
2003 Scooby-Doo a upíří legenda
Scooby-Doo: Mexická příšera
2002 Scooby-Doo!: Zimní superpes
1979 Scooby-Doo jde do Hollywoodu (TV film)
1971 Chlupatý poradce
1970 Miluji svojí ženu
1965 Git!

TV seriály

2010 Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
The Legend of Alice May (S01E06)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)
1988 Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
1985 Scooby's Mystery Funhouse (TV seriál)
Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
1984 Scooby-Doo znovu na stopě (TV seriál)
1983 The New Scooby and Scrappy-Doo Show (TV seriál)
1982 Scooby-Doo and Scrappy-Doo Puppy Hour, The (TV seriál)
1980 Richie Rich/Scooby-Doo Hour, The (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1978 Dynomutt, Dog Wonder (TV seriál)
1977 Captain Caveman and the Teen Angels (TV seriál)
1976 Scooby-Doo (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Scooby-Doo na stopě (TV seriál) - herec, a.z.
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Breaking of the Habit (S04E19)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Paradise Bay (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1964 Karen (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky