foto

Thanasis Viskadourakis

  • nar. 5.3.1969 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Bachelor 3
2017 The Bachelor 2
2016 The Bachelor
2013 Akalyptos
2005 Hotel asteria (TV film)
I efkoli... Lia
I kardia tou ktinous
2001 Brasileiro
2000 Afti i nihta meni
Vasilissa maimou
1995 Ela nte...! (TV film)

TV seriály

2006 Tyhi vouno (TV seriál)
2005 To kokkino domatio (TV seriál)
2004 As prosehes (TV seriál)
2002 Camera cafe (TV seriál)
2001 Baby Style (TV seriál)
1999 Adelfes psyhes (TV seriál)
I alli plevra tou toihou (TV seriál)
1995 Oi dromoi tis polis (TV seriál)
1994 Oi agnoimenoi (TV seriál)
1993 Geia haradan Zouga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky