foto

Pavlos Haikalis

  • nar. 30.10.1949 (71 let)
    Katakolo, Ilia, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 O Thisavros
2013 I limouzina: Komodia parexigiseon
2010 Peninta-Peninta: To megalo fagopoti (TV film)
2009 Ena dentro mia fora (TV film)
2005 Enas gamos, mia kideia kai mia voulgara (TV film)
Loukoumades me meli
1999 Pyrotehnimata sto tsepaki sou (TV film)
Safe Sex
1996 Aigaio vageo
1992 I kyria de me mellei
1989 Ap' ta thrania sta bouzoukia
I vida
To didymo tis symforas
1988 I.H. ora miden
Kai protos o dikos sou
Kroustallo Kid
O krevvatokynigos
To paidi, pou einai to paidi?
1987 Antra thelo...
Apousies
Bonnie kai Clyde ala ellinika 1: Listeia gia... dyo
Bonnie kai Clyde ala ellinika 2: Kynigontas tin prasini valitsa
Enas vlahos me gallika kai piano
I ekdikisi tis Nitsas
O thanatos sou, i zoi mou
Sklira karydia kai toulouba... meli!
Syzygika vrahykyklomata
Taxidi... stin Bangkok
1986 Ena asteri gennietai... me kaisariki
Epitheoritis Xefteris: Epidromi sti vila ton angelon
Kladiki eraston
Kynigontas ton erota
O parthenofagos
O peiratis kai i Filippineza
O varvaros kai i Varvara
To theatrinaki
1985 Koritsia gia tsibima
O Agalitsas lagoniko
1984 Loufa kai parallaghi
1981 17 sfaires gia enan angelo

TV seriály

2019 Tha ginei tis polykatoikias (TV seriál)
2018 Deka mikroi mitsoi (TV seriál)
Eleftheri shesi (TV seriál)
2014 Oi symmathites (TV seriál)
2013 To allantopoleio (TV seriál)
To mezedopoleio (TV seriál)
2008 I polykatoikia (TV seriál)
Ta mystika tis Edem (TV seriál)
2007 O tzitzikas & o mermigas (TV seriál)
Ta koritsia tou baba (TV seriál)
2005 Gamos me ta ola tou (TV seriál)
Peninta-Peninta (TV seriál)
To kokkino domatio (TV seriál)
2004 Al tsantiri niouz (TV seriál)
Epta thanasimes petheres (TV seriál)
2001 Kato ap' tin Akropoli (TV seriál)
2000 Ti psyhi tha paradoseis mori? (TV seriál)
1999 Kris Kros (TV seriál)
1998 Otan o Haris horise ti Mairi (TV seriál)
1996 Axehastes komodies (TV seriál)
Ekeines & ego (TV seriál)
1994 Kathenas me tin trela tou (TV seriál)
1993 To dis examartein (TV seriál)
1992 Sygatoikoi stin trella (TV seriál)
1991 Deka mikroi Mitsoi (TV seriál)
Galazia krouaziera (TV seriál)
I dikastina (TV seriál)
1990 Harry Klynn Show (TV seriál)
O hartopaihtis (TV seriál)
Psarokostoula agapi mou (TV seriál)
1989 Epitheorisi, epitheorisi (TV seriál)
Poios irthe sto spiti mas apopse (TV seriál)
1988 Odos Antheon (TV seriál)
Siga... I patrida Koimatai (TV seriál)
1987 Maria Dimadi (TV seriál)
To kanali tis Vangelitsas (TV seriál)
Tou koutiou... ta paramythia (TV seriál)
1986 Kefallonitikes istories (TV seriál)
Madam Sousou (TV seriál)
1985 Froutopia (TV seriál)
O Androklis kai ta liontaria tou (TV seriál)
1984 O dikos mas anthropos (TV seriál)
Topiki efimerida (TV seriál)
1981 Monastiraki (TV seriál)
Tragoudistades tis lefterias (TV seriál)
1980 Methysmeni politeia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky