foto

Stephanie Beacham

  • nar. 28.2.1947 (72 let)
    Barnet, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Wild Oats
2007 Plot 7
2006 Láska a jiné pohromy
Seven Days of Grace
Čarodějky
2002 Přece bych ti nelhal
Žít naplno
2000 Velmi relativní známosti
1996 Wedding Bell Blues
1994 Harlequin 1 - Záměna (TV film)
1993 Foreign Affairs (TV film)
Jezdci (TV film)
1992 Být nejlepší (TV film)
Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film)
1990 Eine Frau namens Harry
Fialový autobus (TV film)
1989 Oddíl z Beverly Hills
Wolves of Willoughby Chase, The
1981 Inseminoid
1976 House of Mortal Sin
Schizo
1973 And Now the Screaming Starts!
Muž nahoře
Si può essere più bastardi dell'ispettore Cliff?
1972 Aries Computer, The
Drákula roku 72´
Noční příchozí
1970 Ballad of Tam Lin,The
Games, The

TV seriály

2017 Bucket (TV seriál)
2014 Boomers (TV seriál)
2013 Smrt v ráji (TV seriál)
A Murder on the Plantation (S02E01)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
Pointless Celebrities (TV seriál)
2009 Free Agents (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Having It Off (TV seriál)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Opuštěné dítě (S02E11)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
1995 High Society (TV seriál)
Legend (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Loď v láhvi (S06E12)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Cluedo (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
1989 Sister Kate (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Connie (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Sorrell and Son (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Prometheus: The Life of Balzac (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1973 Jane Eyre (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
1972 Rainbow (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 The Jazz Age (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace