foto

Zikuan Yu

  • nar. Henan, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Detektiv Dee a záhada smrtícího ohně

TV seriály

2019 Chen qing ling (TV seriál)
Investiture of the Gods (TV seriál)
My Mowgli Boy (TV seriál)
Young Blood (TV seriál)
2018 Legend of Yun Xi (TV seriál)
The Legend of Dugu (TV seriál)
2017 San sheng san shi shi li tao hua (TV seriál)
2016 Novoland: The Castle in the Sky (TV seriál)
The Legend of Flying Daggers (TV seriál)
2015 The Legend of Zu (TV seriál)
2014 Swords of Legends (TV seriál)
2013 Prince of Lan Ling (TV seriál)
2010 Journey to the West (TV seriál)
2008 She Diao Ying Xiong Zhuan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky