foto

Manos Vakousis

  • nar. 1958

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ellinikon
Propletení
2018 I dexia tsepi tou rasou
2017 Love Me Not
2016 Mé druhé já
2015 Marionetes
Silent
2013 Apo ti Gi sti Selini
2012 O Theos agapaei to haviari
2010 Kanenas
2008 To syndromo tis Hionatis
2007 Eduard
2005 I kardia tou ktinous
Ypovryhios erotas
2000 Ftina tsigara
1999 To kanarini podilato
1998 Kokkinos drakos
Mikra preloudia
Oi fotografoi
Patagonia
1996 Adis
Paralavate diorismon...
1995 Acropol
Magemenoi
1993 Spot (TV film)
1992 Byron, i balada enos daimonismenou
Krystallines nyhtes
1991 Dyo ilioi ston ourano
1990 Moira
Oi Athinaioi
Viotehnia oneiron
1988 O kontos kai oi mnistires
Oi angeloi tis Greka
1987 ...kai dyo avga Tourkias
Astynomos Tsahpinis
Gynaika pou evlepe ta oneira, I
Made in Greece
O stratigos kai oi trelles amazones
To saini kai o astynomos
1986 O prigipas tis karpazias
Zigolo gia monahikes kyries
1985 Thilyko kentri
1983 Hilia kyvika trella!

TV seriály

2019 Eteros ego: Hamenes psyhes (TV seriál)
2009 Karyotakis (TV seriál)
2007 Deligianneion Parthenagogeion (TV seriál)
2006 Oi istories tou astynomou Beka (TV seriál)
2002 Paralavate diorismon (TV seriál)
1998 Nykterino deltio (TV seriál)
Simadi tou erota, To (TV seriál)
1997 Daneikos pateras (TV seriál)
To theatro stin ET-1 (TV seriál)
1995 I hameni anoixi (TV seriál)
Oi dromoi tis polis (TV seriál)
1994 To geloion tou pragmatos (TV seriál)
1993 I ektelesi (TV seriál)
1991 I lampsi (TV seriál)
1990 Epikindyni lipsi (TV seriál)
Filippos Marlis o detektiv (TV seriál)
1989 Oi afthairetoi (TV seriál)
To synergeio (TV seriál)
1984 To pathos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky