foto

Eirini Koumarianou

  • nar. 1931
    Athens, Řecko
  • zem. 25.1.2013
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 To eteron imisy
2005 Ztraceni v lásce
1993 I fonissa (TV film)
Tatouaz (TV film)
1991 Isiches Meres tou Avgoustou
1985 Mania
O taxitzis mas
1984 Cesta na Kytheru
Xafnikos erotas
1983 Trellos kai pasis Ellados
1981 17 sfaires gia enan angelo
Ta opla mou rihnoun louloudia
1980 Kathenas me tin trella tou...
1977 Ifigenie
To kleisto parathyro
1975 Ena tanks sto... krevvati mou
I daimonismeni
O tromokratis
1974 Enas nomotagis politis
1973 Asterismos tis parthenou
Diktator kalei... Thanasi
I Maria tis siopis
Mavro + aspro
1972 Erotiki symfonia
Ippokratis kai dimokratia
1971 Agapisa enan aliti
I efoplistina
I kori tou iliou
O katergaris
Oi andres xeroun n' agapoun
Oi egoistes
Zousa monahos, horis agapi
1970 Giakoumis, mia romeiki kardia
I aristokratissa kai o alitis
Krima... to boi sou
Natane to 13, napefte se mas!
O aktypitos... ktypithike
O trellos tis plateias Agamon
Oi treis pseftes
1969 I neraida kai to palikari
Pligomena neiata
Ta dyo podia s' ena papoutsi
1968 Antiziloi
Kapetan fandis bastouni
O paliatsos
Perifrona me, agapi mou
Poly arga gia dakrya
To pio labro bouzouki
1967 Gabros ap' to Londino
1966 Dakrya gia tin Ilektra
I vouleftina
Stefania, I
1965 Egataleipsi
Istoria mias zois
Koritsia gia filima
To bloko
1956 Dollaria kai oneira
1953 Megaloi dromoi

TV seriály

2009 Ergazomeni gynaika (TV seriál)
2008 L.A.P.D.: Lekanopedio Attikis Police Department (TV seriál)
2007 Mazi sou (TV seriál)
2005 Kai... sera sera (TV seriál)
Sto para 5 (TV seriál)
Zjevení (TV seriál)
2003 Savvatogennimenes (TV seriál)
2001 Alma libre (TV seriál)
2000 S' agapo - M' agapas (TV seriál)
1996 O prigipas (TV seriál)
Prodosia (TV seriál)
Ta hromata tis agapis (TV seriál)
1995 Skonismena synnefa (TV seriál)
1994 I orgi ton theon (TV seriál)
1993 Anastasia (TV seriál)
1991 To koritsi ap' to potami (TV seriál)
1989 I diki tou mesimeriou (TV seriál)
1987 To bourini (TV seriál)
1985 Mikres angelies (TV seriál)
1984 O thisavros tis Vagias (TV seriál)
1983 Arhaia skouria (TV seriál)
Epiheirisi Ifigeneia (TV seriál)
1982 I kravgi ton lykon (TV seriál)
1981 Mana (TV seriál)
O kipos me ta agalmata (TV seriál)
1980 Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)
To fos tou Avgerinou (TV seriál)
1977 O taxitzis (TV seriál)
1975 I Themis ehei... kefia (TV seriál)
Menexedenia politeia (TV seriál)
1973 Oi emporoi ton ethnon (TV seriál)
1972 To adeio spiti (TV seriál)
1971 O spaggoramenos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky