foto

Dimitris Tzoumakis

  • nar. Volos, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Halvai 5-0
2017 O Thisavros
The Bachelor 2
2015 Středa 4:45
2012 Larisa empisteftiko
Nisos 2: To kynigi tou hamenou thisavrou
2009 Nisos
2008 Afstiros katallilo
2006 Lista gamou
O gios tou fylaka
2005 O dromos (TV film)
2003 I kokkini pempti
2001 Antio
O kalyteros mou filos
Pamptohoi A.E.
2000 Kaneis de hanei s' ola
1999 Thilyki etaireia
1998 Chips
1996 Adis
Oneiro se aspro fondo
1995 To ftero tis mygas
1994 Metechmio
1991 I alli opsi
1989 Ave Mafia - Ethniki Akadimia Apateonon
Kleftronia & aidonia
To hreos tou batsou
1987 I kyra tis fabrikas
Kloios, O
1986 O teleftaios gyftokratoras
1982 Allagi... kai to louri tis manas
1978 1922
1977 Happy Day
1970 T'adelfia orkistikan ekdikisi

TV seriály

2015 Ethniki Ellados (TV seriál)
2007 Big Bang (TV seriál)
O tzitzikas & o mermigas (TV seriál)
2005 Piatsa Kolonaki (TV seriál)
2003 Ellas to megaleio sou (TV seriál)
2001 Gia mia gynaika kai ena aftokinito (TV seriál)
Mystikes diadromes (TV seriál)
1997 Agapi argise mia mera, I (TV seriál)
1996 Ta hromata tis agapis (TV seriál)
1995 I prova tou nyfikou (TV seriál)
1994 O tetartos gamos (TV seriál)
Skies pano apo tin poli (TV seriál)
To geloion tou pragmatos (TV seriál)
1993 Rixter Music (TV seriál)
1989 I ekti entoli (TV seriál)
Oli i doxa... Oli i hari... (TV seriál)
To feggari ton xenitemenon (TV seriál)
1988 To boulouki (TV seriál)
1987 To bourini (TV seriál)
1985 Mikres angelies (TV seriál)
1983 I kathodos (TV seriál)
1982 Ta Lavreotika (TV seriál)
1981 To xenodoheio (TV seriál)
1979 O symvolaiografos (TV seriál)
1975 To taxidi (TV seriál)
1972 38o astynomiko tmima (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky